Babytaxiu tractor cu remorcă Maxi Abrick Écoiffier cu 11 cuburi de construit albastru de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Écoiffier a fost fabricat în forma unui tractor interesant, care este defapt un babytaxiu adevărat şi unic potrivit copiilor de la vârsta de 12 luni. Babytaxiul trage o remorcă cu două roţi, pe care se află cuburi de construit colorate și cu numere. În total ambalajul conţine 11 cuburi de construit. Designul babytaxiului de culoare albastru-roşu este foarte frumos. Faţa drăguţă şi zâmbitoare din partea din faţă a babytaxiului va oferi bucurie copiilor. Babytaxiul – tractorul pentru copii este dotat cu un scaun confortabil şi ergonomic, al cărui spate este înălţat, astfel încât, în timpul mersului, copii să nu cadă de pe babytaxiu. Sub scaun se află un spaţiu practic pentru depozitare, care ideal pentru jucării.

Împreună cu remorca, babytaxiul are o lungime de 82 cm. Babytaxiul nu este ideal doar pentru distracţie, ci şi pentru alungarea plictiselii, iar cu ajutorul babytaxiului copii îşi întăresc musculatura membrelor superioare şi inferioare, îşi dezvoltă abilităţile motorice fine şi puternice și nu în ultimul rând ei vor putea învăţa și culorile şi formele. În timp ce vor îmbrăca rolul de şofer, copii vor fi mai aproape de lumea adulţilor. Babytaxiul este ideal pentru cei mai mici, înainte ca ei să se aşeze pe prima lor bicicletă, astfel că, de la o vârstă fragedă ei vor putea învăţa să-şi păstreze echilibrul şi totodată vor învăța cum să-și miște piciorușele.

Écoiffier este un producător franţuzesc, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene, astfel jucăriile se potrivesc chiar și celor mai mici copii. Acum, când suntem invadaţi de produsele pieţei chinezeşti, producătorul Écoiffier încearcă să se abată de la această tendință printr-un design unic, prin menţinerea cerinţelor referitoare la siguranţă, şi nu în ultimul rând printr-o calitate la un preţ rezonabil. Producătorul oferă  atenţie mare protecţiei mediului, de aceea este un membru al programului Eco Emballage şi Der Grüner Punkt. Producătorul foloseşte materiale reciclabile, care sunt nedăunătoare sănătăţii, astfel că acestea sunt garanţia unei distracţii pentru un timp îndelungat și aceasta în siguranţă. Prin achiziţionarea babytaxiului tractor, copilul nu se va mai plictisi.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni82*33*28 cm
Inaltimea produsului33 cm
Dimensiunile ambalajului80*60*53 cm
Lungime intreaga82 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,6 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...