Tractor cu pedale Power Builder Smoby cu remorcă, încărcător frontal și cupă galben

Detalii privind produsul

Tractorul cu pedale, Smoby Power Builder cu cupă, încărcător frontal și remorcă este de o dimensiune mai mare decât oricare alt tractor și este potrivit pentru copii. Acesta este potrivit pentru copii între 3 și 8 ani. Acesta este potrivit pentru copii pentru un timp mai îndelungat, deoarece dimensiunea acestuia este destul de mare. Tractorul Power Builder s-a fabricat în combinația de culori galben și negru cu roți negre puternice. Prin designul său ne amintește de un tractor real. Vehiculul pentru copii, Power Builder este dotat cu un scaun reglabil, dar și cu un volan, care se poate roti și claxon. Fiecare parte este mobilă și se poate ghida cu ajutorul mânerului. Tractorul, care se rulează prin mișcarea picioarelor dispune de o remorcă practică datorită căreia copilașul va putea transporta nisip, pietre sau orice alt lucru. Încărcătorul frontal și cupa se pot ghida cu mânerul. Fiecare accesoriu garantează că, copilașul dumneavoastră va petrece un timp de multe ore în aerul proaspăt cu jucăria. 

Acesta dispune de o construcție puternică, care s-a fabricat din materiale de plastic rezistente. Cu o lungime minunată de 185 cm, acesta este o jucărie de dimensiune mare pentru fiecare băiat și va trăi multă distracție cu acesta. Acesta se poate pedala ușor, are antrenare cu lanț ca și o bicicletă. Avantajul acestui vehicul este că, sprijină dezvoltarea fizică a copilașului, îi întărește picioarele și întregul corp. Acesta dezvoltă abilitățile fizice ale copilașului și nu în ultimul rând va petrece multe ore afară cu jucăria. Fiecare băiețel visează la un astfel de tractor cu remorcă. Remorca se poate demonta ușor de pe tractor. Acesta oferă numeroase posibilități de joacă pentru a ajuta la treburile din grădină sau în timpul jocului micul fermier va putea fi un muncitor de construcții. Capacitatea de greutate a tractorului este de 30 kg.

Acesta este un produs franțuzesc de calitate excepțională cu, caracteristici rezistente. Materialul din plastic este puternic și va rămâne timp de mulți ani ca și nou. Tractorul, care se rulează prin mișcarea picioarelor este fixat cu 4 roți. Roțile din față și din spate au un diametru diferit. Designul tractorului este imitația unui tractor real. Producătorul de jucării Smoby este o marcă, care garantează calitate, care va ține pentru mulți ani. Tractorul Power Builder este o jucărie cu un certificat de calitate și caracteristică rezistentă. Scaunul tractorului este la o înălțime de 37 cm de la sol. Fiecare copil adoră jucăriile cu un design precum cel real cu, care vor avea parte de multă distracție de la 3 ani  și în timpul copilăriei. Datorită robusteții sale este o jucărie sigură, deoarece copilașul nu stă la înălțime de la sol. 

Caracteristici

 • Tractor cu pedale pentru copii
 • Cu pedale
 • Cu, cupă, încărcător frontal și remorcă
 • Potrivit pentru copii între 3-8 ani
 • Culori galben și negru
 • Construcție puternică
 • Materiale rezistente din plastic
 • Antrenare cu lanț
 • Lungime 185 cm
 • Capacitate de greutate 30 kg
 • Produs franțuzesc de calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni185*68*45 cm
Dimensiunile ambalajului82*40*57 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Lungime intreaga185 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate9,00 kg
Greutate copil maxima30 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...