JCB Max cu remorcă Smoby excavator și încărcător galben

Detalii privind produsul

Tractorul cu pedale pentru copii Smoby JCB Maxi este un tractor cu un exacavator, încărcător și remorcă de dimensiuni mai mari decât orice alt tractor. Acesta este potrivit pentru copii cu vârstele cuprinse între 3 și 8 ani. De asemenea copii pot folosi tractorul mai mult timp, deoarece este suficient de mare. Tractorul pentru copii JCB Maxi este fabricat într-o combinație de culori galben și negru cu roți solide, negre. Aspectul său seamănă cu un tractor real. Tractorul pentru copii JCB are un scaun reglabil și un volan cu claxon. Toate elementele tractorului sunt mobile și pot fi controlate printr-o manetă. Tractorul cu pedale pentru copii are o remorcă practică, care îi permite copilului să transporte nisip, pietre și alte obiecte. Încărcătorul frontal și excavatorul pot fi operate cu o manetă. Toate elementele îi garantează copilului dumneavoastră ore îndelungate de joacă în aerul liber. 

Acesta are o construcție solidă, realizată din materiale de plastic durabile. Cu o lungime minunată de 185 cm acesta este o jucărie excelentă pentru fiecare băiat cu care va experimenta multă distracție. Acesta este ușor de pedalat, iar condusul este pe lanț la fel ca la o bicicletă. Avantajul tractorului pentru copii este acela că, sprijină dezvoltarea fizică a copilului, întărește picioarele și întregul corp. Acesta sprijină dezvoltarea abilităților fizice ale copilului și va petrece ore lungi de joacă în aerul liber. Tractorul cu remorcă pentru copii este o jucărie de vis pentru fiecare băiețel. Remorca pentru tractoare pentru copii poate fi ușor deconectată. Tractorul oferă multe oportunități de joacă, fie că, copilul ajută la treburile în grădină sau se joacă ca un fermier mic. 

Acesta este un produs franțuzesc de calitate, materialul din plastic are proprietăți puternice și durabile. Tractorul pentru copii se află pe 4 roți fixe. Partea din față și din spate au diametre diferite. Tractorul pentru copii arată ca o imitație precum cea reală a unui tractor real. Smoby este un producător de jucării pentru copii, o marcă care garantează calitatea de-a lungul anilor. Tractorul de jucărie JCB Maxi pentru copii are un certificat de calitate și durabilitate. Înălțimea scaunului tractorului este de 37 cm. Copii iubesc jucăriile precum cele reale cu care vor experimenta multă distracție de la 3 ani și pe tot parcursul copilăriei. Datorită robusteții sale, este o jucărie sigură, copilul nu stă la o înălțime mare deasupra solului. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni185*68*45 cm
Greutate8,50 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...