Tractor încărcător frontal BIG Jim Turbo cu volan interactiv cu antrenare cu lanţ

Detalii privind produsul

Tractorul pentru copii Big Jim Turbo este unul dintre cele mai bune și mai moderne tractoare pentru copii de la 3 ani, care oferă micilor fermieri, ore pline de distracție. Scaunul tractorului poate fi reglat în 3 poziții diferite, astfel încât să se adapteze nevoilor fiecărui copil. Scaunul este în formă ergonomică și confortabil. Tractorul pentru copii Big este o jucărie minunată pentru curte sau grădină. Tractorul de culoare negru-verde are o capacitate maximă admisă de 50 kg. În plus, în partea din față se află un încărcător frontal cu capacitate maximă de 3 kg. Încăcătorul poate fi mișcat în sus și în jos și, de asemenea, înainte și înapoi. Tractorul are, de asemenea, un volan interactiv care produce o varietate de sunete, astfel încât copilașii dvs. se vor distra pe cinste.

Vehiculul este echipat cu pedale antiderapante și un lanț, care în caz de nevoie, poate fi ușor strâns cu ajutorul dispozitivului integrat. Transmisia pe lanț este adăpostită în siguranță, astfel să fie protejată împotriva prafului și a murdăriei care ar să se lipească pe aceasta. Băieții se vor putea juca cu tractorul în moduri diferite. Constructori, grădinari sau ajutoare casnice. Copilașii dvs. vor putea îmbrăca rolul acestor profesii, datorită acestui tractor robust. Tractorul Jim Turbo este visul fiecărui băiat. Dimensiunile acestuia sunt de de 118*46*55 cm. În pachet mai sunt incluse 3 baterii de tip AAA/LR03. Jocul de-a diferite profesii, dezvoltă imaginația copiilor și totodată se apropie de lumea adulților. Datorită mecanismului manuale de pedalare sau de încărcare, este consolidată musculatura și abilitățile motorii ale copiilor. Tractorul BIG nu este doar o jucărie distractivă, ci și un mijloc de dezvoltare a copilului.

BIG este un producător german, care are o poziție de lider mondial în producția de jucării pentru copii din plastic de înaltă calitate. Logo-ul producătorului BIG este un bivol, care prezintă rezistență, durabilitate și robustețe - acestea fiind trăsăturile caracteristice ale acestui brand. Tractorul Jim Turbo este testat de către autoritatea germană de control TÜV Rheinland în conformitate cu standardele stricte de siguranță GS. Big folosește materiale inofensive și de cea mai bună calitate. Tractorul pentru copii, este prevăzut cu o garanție de 3 ani. Plasticul conține un filtru special UV, care va asigură ca jucăria să fie frumoasă și radiantă ca în prima zi, pentru o lungă perioadă de timp. De aceea este tractorul Big ce mai bună investiție. 

Caracteristici

 • tractor pentru copii cu o construcție rezistentă
 • volan interactiv cu funcții sonore
 • design realistic
 • potrivit pentru copii de la 3 ani
 • cu încărcător frontal
 • transmisie pe lanț
 • scaun reglabil
 • greutate maximă admise de 50 de kg
 • pedale antiderapante
 • dimensiuni de 118*46*55 cm
 • garanție de 3 ani
 • filtrul special UV garantează menținerea culorilor
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni118*46*55 cm
Inaltimea produsului55 cm
Dimensiunile ambalajului110*52*48 cm
Lungime intreaga118 cm
Cu baterieDa
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate8,6 kg
Greutate copil maxima50 kg
ObservaţieBattery: 3 x AAA/LR03 included
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...