Tractor GM Ford Smoby cu pedalare cu remorcă

Detalii privind produsul

Tractorul Smoby GM Ford, care se deplasează prin pedalare este un tractor cu o remorcă pentru copii. Dimensiunea acestuia este mai mare decât a oricărui alt tractor. Acesta este potrivit pentru copii de la 3 până la 8 ani. Copii vor putea folosi tractorul mai mult timp, deoarece are o dimensiune suficient de mare. Tractorul GM Ford pentru copii este într-o combinație de culori albastru și negru cu roți solide negre. Aspectul acestuia seamana cu un tractor precum cel real. Tractorul GM Ford are un scaun reglabil și un volan cu claxon. Înălțimea scuanului este de 37 cm de la sol. Tractorul cu pedale pentru copii are o remorcă practică, care permite copilului să transporte nisip, pietre și alte obiecte. Toate elementele garantează copilului dumneavoastră multe ore de joacă în aerul liber. 

Acesta are o construcție solidă fabricată din materiale din plastic durabile. Cu lungimea lui minunată de 136 cm este o jucărie excelentă pentru fiecare băiețel cu care vor experimenta multă distracție. Lățimea acestuia este de 45 cm și înălțimea de 56 cm. Acesta este ușor de pedalat, iar condusul este cu antrenare cu lanț ca și la bicicletă. Avantajul tractorului pentru copii este acela că sprijină dezvoltarea fizică a copilului, întărește picioarele copilului și întregul corp. Acesta devoltă abilitățile fizice generale ale copilului și va petrece timp de multe ore jucându-se în aer liber. Tractorul cu remorcă pentru copii este o jucărie de vis pentru fiecare băiat. Remorca pentru tractor pentru copii poate fi ușor de detașat. 

Tractorul oferă multe posibilități de joacă fie ajutând în grădină, fie jucând-se de-a micul fermier. Acesta este un produs franțuzesc de calitate, materialul din plastic are proprietăți puternice și durabile. Tractorul pentru copii se află pe 4 roți fixe. Partea din față și din spate au diametre diferite. Tractorul pentru copii arată ca o imitație reală a unui tractor real. Smoby, producător de jucării este o marcă care garantează calitatea de-a lungul anilor. Tractorul GM Ford pentru copii este o jucărie cu un certificat de calitate și durabilitate. Copii iubesc jucăriile precum cele reale cu, care vor experimenta multă distracție de la 3 ani și de-a lungul copilăriei. Datorită robusteții sale, este o jucărie sigură, copilul stă la o înălțime mare deasupra solului. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni136*45*56 cm
Inaltimea produsului56 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...