Tractor cu excavator și încărcător Builder Max Smoby cu remorcă și pedale

Detalii privind produsul

Tractorul Builder Max într-o versiune modernă-galben-negru de la producătorul francez Smoby, este un vis devenit realitate pentru băieții de la 3 ani care tânjesc după propriul vehicul de construcție cu remorcă, excavator și încărcător. Construcția robustă și materialele din plastic de înaltă calitate asigură că, băieții se pot juca cu el ani de zile. Pe volan se află un claxon mecanic, cu care copilul își va anunța sosirea pe șantier. În scaunul reglabil ergonomic, copiii pot sta mult timp și nu vor obosi. Designerii francezi de top au proiectat tractorul cu o tracțiune cu lanț acoperit, protejat împotriva murdăriei și a prafului.

În partea din spate, cei mici vor găsi o remorcă practică cu 2 roți, care este atașată la tractor cu un întrerupător. Copiii își pot transporta jucăriile sau sarcina de construcție sau de muncă, are o capacitate maximă de încărcare de până la 25 kg. În partea din față a tractorului se află o cupă de încărcare a excavatorului în spate și un încărcător mecanic. Plimbarea pe un tractor cu pedale este foarte distractivă pentru copii, dar ajută și la dezvoltarea fizică a copilului. Copiii manipulează volanul pentru a-și dezvolta abilitățile motorice, prin pedalare își întăresc musculatura picioarelor. Joaca de-a tractoriști dezvoltă, de asemenea, imaginație și creativitatea. Copiii se apropie de lumea adulților, căpătând un sentiment de responsabilitate. Produsul are o capacitate de rulare de 30 kg și o lungime totală de 182 cm.

Smoby este un producător francez renumit, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor originale din plastic. Plasticul de pe jucării Smoby este puternic, rezistent și, în același timp, moale și neted pentru mâinile delicate  ale copilului, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile au margini rotunjie, ca cei mici să nu se rănească în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil. Este un lider de piață, iar jucăriile sunt fabricate dintr-un material de plastic de  înaltă calitate, fiind sigur pentru sănătate, deoarece a trecut testele europene de calitate și respectă cele mai înalte criterii de siguranță.

Caracteristici

 • tractor cu remorcă, excavator și încărcător într-un singur produs
 • tracțiune pe lanț
 • potrivit pentru copilașii de la 3 ani
 • roți controlate de volan
 • claxon mecanic pe volan
 • scaun ergonomic
 • remorcă detașabilă cu capacitate maximă de încărcare de 25 kg
 • construcție solidă din plastic
 • tracțiune pe lanț
 • capacitate maximă admisă de 30 kg
 • design original și realist
 • produs francez de calitate
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni182*44*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului80*40*56 cm
Lungime intreaga182 cm
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate8,5 kg
Capacitate maximă admisă30 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...