Tractor Dumper Smoby galben cu cască și platformă înclinată

Detalii privind produsul

Tractorul Dumper Smoby, care se pedalează cu pedalele este un tractor pentru copii cu o platformă înclinată. Dimensiunea acestuia este mai mare decât al oricărui alt tractor. Acesta este potrivit pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. Tractorul Dumper pentru copii este fabricat într-o combinație de culori galben și negru cu roți solide negre. Aspectul acestuia seamănă cu un tractor precum cel real. Tractorul Dumper pentru copii are un scaun fix și un volan, care se rotește. Înălțimea scaunului este de 37 cm de la sol. Tractorul cu pedale pentru copii are o platformă practică înclinată, care îi permite copilului să transporte nisip, pietre și alte obiecte. Toate elementele garantează copilului dumneavoastăr ore lungi de joacă în aerul liber. 

Acesta are o construcție solidă fabricată din materiale din plastic durabile. Cu o lungime de 90 cm este o jucărie mare pentru fiecare băiețel cu care va experimenta multă distracție. Lățimea tractorului este de 45 cm, înălțimea este de 56 cm de la sol. Acesta se pedalează ușor, iar antrenarea este cu lanț, la fel ca la bicicletă. Avantajul unui tractor pentru copii este că, sprijină dezvoltarea fizică a copilului, întărește picioarele și întregul corp al copilului. Acesta dezvoltă abilitățile fizice generale ale copilului și vor petrece multe ore de joacă în aerul liber. Tractorul cu pedale cu o platformă înclinată este o jucărie de vis pentru fiecare băiețel. Ca o completare a acesteia este și o cască galbenă de protecție cu, care copilul se simte ca un fermier adevărat. 

Tractorul oferă o mulțime de posibilități de joacă, fie că ajută la treburile de grădină, fie că se joacă ca un fermier mic sau ca un constructor. Acesta este un produs franțuzesc de calitate, materialul din plastic are proprietăți durabile și puternice. Tractorul pentru copii se află pe 4 roți fixe. Cele din față și din spate au diametre diferite. Tractorul pentru copii arată ca o imitație precum cea reală a unui tractor real. Producătorul de jucării Smoby este o marcă, care garantează calitatea de-a lungul anilor. Tractorul Dumper este o jucărie cu un certificat de calitate și durabilitate. Copii iubesc jucăriile precum cele reale cu, care vor experimenta multă distracție de la vârsta de 3 ani și de-a lungul copilăriei. Datorită robusteții sale este o jucărie sigură, copilul nu stă la înălțime mare deasupra solului. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni95 cm dlhy
Înălțimea scaunului37 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...