Tractor cu platou rabatabil Jim Dumper BIG cu părți mobile și antrenare cu lanț

Detalii privind produsul

Tractorul cu pedale cu platou Jim Dumper este un vehicul minunat mic pentru copii de la vârsta de 3 ani. Tractorul producătorului BIG este lucrat până la cele mai mici detalii ca să ofere o experiență precum cea reală pentru fermierii mici în timpul jocului. În partea sa din față este un platou rabatabil, care este ideal pentru transportarea uneltelor și materialului de construcție. Antrenarea cu lanț încorporată face posibilă pedalarea ușoară a tractorului. Scaunul său ergonomic garantează confortul în timpul șederii îndelungate. 

Vehiculul este dotat cu pedale nealunecoase, cât și cu lanț care în cazul slăbirii acestuia se poate trage cu ajutorul unui dispozitiv încorprat ușor. Antrenarea cu lanț este ascunsă în siguranță și este protejat de murdărie și mizerie. Dimensiunile tractorului portocaliu sunt de 94*46*56 cm. Jucăria dezvoltă imaginația și fantezia copilului. Acesta se potrivește excepțional în jocurile de rol, în timpul cărora cei mici își dezvoltă abilitățile lor motorice și își întăresc musculatura. tractorul BIG ajută la dezvoltarea multiplă a copilului. 

Producătorul german BIG are o poziție de lider pe piață în domeniul fabricării jucăriilor din plastic de calitate. Produsele producătorului le protejează filtrul UV de decolorare. Tractorul BIG l-a testat autoritatea germană de supraveghere TÜV Rheinland în armonie cu standardele stricte de siguranță GS. Logo-ul mărcii BIG este bivolul simbolul puterii, durabilității și robusteții și exact acestea sunt caracteristicile, care caracterizează produsele mărcii. Marca BIG pune un accent mare pe siguranța produselor sale astfel că, la fabricarea acestora folosește materiale de calitate și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, procese moderne de fabricare și jucării, care corespund cerințelor copiilor-aceasta este marca BIG. 

Caracteristici

  • tractor pentru copil
  • pentru copii de la vârsta de 3 ani
  • platou rabatabil
  • antrenare cu lanț
  • pedale nealunecoase
  • dimensiunile sale 94*46*56 cm
  • cu filtru UV
  • produs german de calitate
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni94*46*56 cm
Lungime intreaga94 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...