Tractor Power BIG cu lungime de 23 cm verde de la 24 luni

Detalii privind produsul

Tractorul de jucărie în forma unei mașini minunate de jucărie, Power s-a fabricat pentru fiecare copil năzdrăvan. Acesta este varianta mini a unui tractor mare. Tractorul este dotat cu roți din cauciuc astfel că, acesta este rezistent. Roțile sunt ușor de curățat și nu lasă urme pe, podea. Datorită designului modern și a culorii verzi aceasta este într-adevăr o jucărie irezistibilă. Designul acestuia s-a fabricat în aşa fel încât copii să îl poată prinde uşor, sa-l poată împinge, să se joace cu acesta sau să îl ducă cu ei. Acesta este potrivit de la 2 ani. Tractorul de jucărie s-a fabricat din material de plastic de înaltă calitate și este ideal pentru joaca în casă și în exterior. Datorită dimensiunii practice a tractorului și anume 23 cm, acesta va încăpea ușor în valiza pentru excursii sau vacanțe. Copii își vor putea duce cu ei oriunde mașinuța lor preferată de jucărie.

Copilașul se va juca și se va distra multe ore cu tractorul Power. În partea din față a vehiculului se află un încărcător frontal astfel că, constructorii mici vor putea lua și transporta diferite materiale de construcții sau alte lucruri mici. Colțurile rotunjite ale mașinii de lucru îi protejează pe copii de răniri. Producătorul BIG s-a gândit de asemenea la faptul că, jucăria trebuie să fie practică, astfel că, aceasta este ușor de spălat sub apă. Tractorul BIG Power este protejat de stabilizatoarele UV, deci va fi strălucitor pentru mai mulți ani, iar culorile sale nu se vor decolora nici dacă se vor juca afară în nisipar. Produsele producătorului, BIG au o garanție extinsă la 3 ani.

Mașina de lucru, Power a fost testată de institutul german TÜV Rheinland și este în conformitate cu standardele stricte GS. BIG este un producător german renumit, care aparține de primii producători mondiali în fabricarea de jucării din plastic de înaltă calitate. Simbolul lor este un bivol, care se caracterizează prin: putere, robustețe și rezistență, iar aceleași caracteristici le au toate jucăriile BIG pentru copii. BIG folosește materiale nedăunătoare sănătăţii și de înaltă calitate pentru producție. Producătorul german reprezintă garanția calității, unicității și siguranţei astfel că, dumneavoastră niciodată nu trebuie să vă faceţi griji atunci când copilaşul se joacă.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni23*10*12 cm
Inaltimea produsului12 cm
Lungime intreaga23 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,2 kg
Rotigumene
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...