Tractor cu pedale Builder Max Constructor Smoby cu graifer şi încărcător frontal portocaliu

Detalii privind produsul

Care băieţel nu ar vrea să intre în rolului unui constructor sau unui tractorist? Tractorul Smoby este visul împlinit al fiecărui copil. În produs se alfă un tractor pentru copii cu un design unic, care uneşte în sine un tractor cu remorcă, un graifer şi un încărcător frontal. Construcţia masivă este fabricată din materiale de cea mai bună calitate, astfel va rezista mulţi ani. Folosirea acestuia este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani. Roţile tractorului cu pedale sunt ghidate cu ajutorul ghidonului. Materialul de bază rezistent este garanţia siguranţei şi calităţii maxime. Ghidonul este dotat cu un claxon, cu care micile tractorişti vor putea semnaliza venirea lor. Scaunul reglabil va asigura condusul confortabil. Datorită formei acestuia ergonomic, copii nu se vor plictisi nici în timpul drumurilor lungi.

Partea posterioară al tractorului constructor pentru copii este dotată cu o remorcă, care va face aspectul acestuia şi mai realistic. Remorca din spate este dotată cu 2 roţi, care la nevoie pot fi demontate. Copii vor putea transporta în acesta jucării, materiale de construcţii, unelte de muncă sau alte lucruri. În partea anterioară, tractorul este dotat cu un graifer, iar în partea posterioară este dotată cu un încărcător frontal. Jocurile de rol de construcţie nu au mai fost atât de distractive şi atât de realistice. Tractorul mic se acţionează cu lanţ, rezistenţa la greutate este 30 kg. Înălţimea scaunului de sol este 37 cm, deci copilul nu se află prea înalt. Lungimea tractorului este 180 cm. Produsul este dotat cu o construcţie din plastic solid. Roţile pot fi ghidate cu ajutorul ghidonului, ca şi un tractor adevărat. Mersul cu tractorul este nu numai distractiv, dar face parte şi din dezvoltarea fizică a copiilor. Prin manipularea ghidonului copii vor perfecţiona motorica fină, iar prin pedalare vor întări musculatura lor. Cu ajutorul jucăriei se va dezvolta fantezia şi imaginaţia copiilor.

Smoby este o firmă franceză care se ocupă cu furnizarea jucăriilor de copii din plastic. Plastciul jucăriilor Smoby este solid şi rezistent, şi în acelaş timp şi plăcut şi neted, şi catifelat la atingere. La finalul procesului de fabricaţie, verificat cu stricteţe, se află produse care se potrivesc standardelor de cea mai înaltă siguranţă. Pentru o siguranţă crescută şi pentru evitarea eventualelor răniri, marginile jucăriilor Smoby sunt rotunjite. Aspectul colorat al jucăriilor Smoby stimulează şi dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Tractorul de copii cu graifer este visul împlinit al fiecărui băieţel, de aceea nu ezitaţi nicio clipă şi oferiţi bucurie micuţului dvs. prin cumpărarea acestei jucării, deoarece tractorul, graiferul şi încărcătorul frontal va câştiga inima fiecărui băieţel.

Caracteristici

 • tractor constructor cu pedale
 • tractor cu remorcă, cu graifer şi cu încărcător frontal
 • este recomandat copiilor de la vârsta de 3 ani
 • cu o culoare portocalie
 • roţi ghidabile cu ajutorul volanului
 • claxon pe volan
 • scaun reglabil
 • remorcă demontabilă
 • structură solidă din plastic
 • lungimea întreagă 180 cm, înălţimea scaunului de la sol 37 cm
 • acţionat cu lanţ
 • rezistenţa la greutate este 30 kg
 • aspect unic şi realistic
 • produs francez de calitate
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni180*44*64 cm
Inaltimea produsului64 cm
Dimensiunile ambalajului80*56*40 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Lungime intreaga180 cm
MecanicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate8,5 / 11,5 kg
Greutate copil maxima30 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...