Tractor cu pedale Smoby cu remorcă verde

Detalii privind produsul

Tractorul Smoby cu pedale şi cu remorcă este idel pentru copii de la vârsta de 3 ani. Capota tractorului cu pedale pentru copii poate fi deschisă, exact ca şi la un tractor adevărat. Fiecare copil adoră jucăriile cu aspect realistic, astfel acest tractor cu siguranţă va oferi bucurie lor. Tractorul de culoare verde are în spate chiar şi o remorcă, pentru a permite şoferilor mici să transporte jucării sau orice altceva. Remorca tractorului are 2 roţi şi este detaşabilă. Înălţimea scaunului este 37 cm, deci micuţul nu stă la o înălţime mare. Scaunul confortabil poate fi ajustat în funcție de nevoile copilului dvs. Astfel micuţul stă în siguranţă şi confortabil pe tractor şi se va putea plimba ore întregi. Îşi poate conduce tractorul în grădină, pe terenul de joacă sau în timpul plimbărilor cu părinţii, şi va petrece timpul în aer liber. Roţile tractorului sunt controlate de volanul care poate fi rotit.

Vehiculul pentru copii are o construcţie puternică şi este fabricat din materiale de calitate. Tractorul are o lungime de 136 cm, o înălţime de 56 cm şi o lăţime de 45 cm. Este o jucărie perfectă pentru fiecare băieţel, care abia aşteaptă să crească şi să conducă propria lui maşină. Tractorul ajută copiilor la îmbunătăţirea abilităţilor de mişcare şi celor motrice. Prin pedalare se întăreşte musculatura picioarelor. Copiii îşi antrenează, de asemenea, reflexele, atenţia, vor petrece mult timp în aer liber în loc să se uite la televizor sau să se joace pe calculator. Dacă copiii sunt constructori sau fermieri în timpul jocului, îşi dezvoltă creativitatea şi fantezia. Tractorul de copii acţionat cu picioarele oferă numeroase oportunităţi pentru jocuri, datorită căruia aceasta va deveni jucăria favorită a băieţelului dvs. Vehiculul mic este acţionat cu picioarele.

Smoby este producătorul francez renumit al jucăriilor din plastic pentru copii cu un design realistic şi de calitate. Plasticul jucăriilor Smoby este puternic şi rezistent, totuşi foarte fin şi moale, catifelată la atingere. Marginile jucăriei pentru copii sunt rotunjite, astfel încât copiii să nu fie supuşi unor eventuale răniri în timpul jocului vesel. Culorile jucăriilor Smoby din plastic dezvoltă şi stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor. Atrage atenţia fiecărui copilaş, de aceea este un cadou minunat pentru şoferii mici şi pentru cei care iubesc maşinile. Procesul de producție este strict controlat la Smoby, iar jucăriile îndeplinesc cele mai stricte standarde de siguranță. Smoby este o garanție pentru calitatea franceză, design original și produse unice, care se remarcă pe piața europeană. Capacitatea tractorului de copii este de 30 kg.

Caracteristici

 • tractor cu pedale pentru copii
 • este ideal pentru copii de la vârsta de 3 ani
 • cu capotă care poate fi deschisă
 • în culoare verde
 • design de băieţel
 • cu remorcă detaşabilă
 • scaun reglabil
 • lungime de 136 cm, înălţime de 56 cm, lăţime de 45 cm
 • acţionat cu picioarele
 • plastic puternic şi rezistent
 • capacitatea acestuia este de 30 kg
 • plastic mătăsos şi fin la atingere
 • construcţie puternică
 • produs francez de calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni136*56*45 cm
Dimensiunile ambalajului82*40*57 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Lungime intreaga136 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate8,52 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...