Tractor cu pedale TGM Stronger Smoby verde

Detalii privind produsul

Tractorul cu pedale, Smoby TGM Maxi cu remorcă pentru copii este un vehicul cu o dimensiune mai mare decât oricare alt tractor. Acesta este potrivit între 3 și 8 ani. Datorită dimensiunii sale mari, copii îl vor putea folosi pentru un timp mai îndelungat. Acest tractor, Stronger TGM Maxi pentru copii s-a fabricat într-o combinație de culori verde închis, argintiu și galben cu roți negre și fiecare băiețel îl va adora. Tractorul Stronger pentru copii este dotat cu un scaun, care se poate regla, dar și cu un volan, care se poate roti și claxon. Tractorul este completat de o lampă decorativă. Tractorul, care avansează prin intermediul picioarelor dispune și de o remorcă lată cu pereți laterali astfel că, copilașul va putea transporta nisip, pietre sau orice alt lucru. 

Construcția acestuia este puternică, deoarece s-a fabricat din material de plastic rezistent. Datorită lungimii de 166 cm, înălțimii de 73 cm și lățimii de 55 cm este o jucărie minunată de o dimensiune mare pentru fiecare băiețel cu, care acesta va trăi multă distracție. Acesta se poate pedala ușor, are antrenare cu lanț ca și bicicleta. Avantajul acestui vehicul este că, sprijină dezvoltarea fizică a copilașului, îi dezvoltă picioarele și tot corpul. Acesta dezvoltă și abilitățile fizice ale copilașului. Fiecare băiețel visează la un astfel de tractor cu remorcă. Remorca se poate detașa ușor. Capacitatea de greutate a tractorului este de 30 kg. 

Tractorul oferă multe posibilități de joacă chiar și în ajutorul la treburile din grădină sau dacă copilașul se joacă de-a micul fermier. Acesta este un produs franțuzesc de calitate excepțională cu, caracteristici remarcabile. Cele 4 roți ale tractorului, care avansează prin intermediul picioarelor sunt fixe.Diametrul roților din față și din spate sunt diferite. Designul tractorului este imitația tractorului real. Producătorul de jucării Smoby este garanție pentru calitatea, care va rezista pentru mulți ani. Tractorul Stronger este o jucărie de calitate cu un certificat cu, caracteristică rezistentă. Scaunul tractorului este la o înălțime de 42 cm de la sol. Fiecare copil adoră jucăriile cu un design precum cel real cu, care vor avea parte de multă distracție de la 3 ani și în întreaga lor copilărie. Datorită robusteții sale este o jucărie sigură astfel că, copilașul nu stă la înălțime de la sol. 

Caracteristici

 • Tractor cu pedale pentru copii
 • Potrivit pentru copii între 3-8 ani
 • În combinația de culori verde închis, argintiu și galben
 • Scaun reglabil
 • Volan cu, claxon
 • Remorcă cu pereți laterali
 • Construcție puternică
 • Material din plastic rezistent
 • Lungime 166 cm, înălțime 73 cm, lățime 55 cm
 • Antrenare cu lanț
 • Capacitate de greutate 30 kg
 • Produse franțuzesc de calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni73*55*166 cm
Inaltimea produsului73 cm
Dimensiunile ambalajului98*57*58 cm
Înălțimea scaunului42 cm
Lungime intreaga166 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate11,10 kg
Greutate copil maxima30 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...