Tractor cu pedale Rx Bull Turbo Injection Smoby cu remorcă roşu

Detalii privind produsul

Tractorul cu pedale, Smoby RX Bull Turbo Injection cu pedale şi cu remorcă este un tractor unic pentru copii. Acesta este de o dimensiune mai mare. Acesta este potrivit între 3 și 8 ani. Acest tractor RX Bull pentru copii s-a fabricat într-o combinaţie de culori roşu şi negru, cu roţi negre şi cu o remorcă minunată, cu pereţi înalte lateraleVehiculul este dotat cu un scaun puternic, care se poate regla în faţă şi în spate, cât şi cu un volan, care se poate roti. Înălţimea scaunului de la sol este de 37 cm. Datorită remorcii, care se poate detaşa copilaşul poate să transporte nisip, pietre sau orice alt lucru. Fiecare accesoriu garantează, că copilaşul va petrece ore lungi cu joaca în aer liber.

Acesta dispune de o construcţie puternică, care s- fabricat din material de plastic rezistent. Datorită lungimii fascinante de 136 cm este o jucărie minunată de o dimensiune mare pentru fiecare băiețel sau fetiţă cu, care acesta va trăi multă distracție. Lăţimea tractorului este de 45 cm şi înălţimea de la sol este de 56 cm. Acesta se poate pedala ușor, are antrenare cu lanț ca și bicicleta. Roţile se pot ghida prin rotirea volanului. Avantajul acestui vehicul este că, sprijină dezvoltarea fizică a copilașului, îi dezvoltă picioarele și tot corpul. Acesta dezvoltă și abilitățile fizice ale copilașului. Fiecare băiețel visează la un astfel de tractor cu pedale. Tractorul oferă multe posibilităţi de joacă, sau chiar un ajutor la treburile din grădină, sau dacă copilaşul se joacă de-a fermierul sau de-a constructorul. Capacitatea de greutate a tractorului este de 30 kg. 

Acesta este un produs franțuzesc de calitate excepțională cu, caracteristici remarcabile. Cele 4 roți ale tractorului, care avansează prin intermediul picioarelor sunt fixe.Diametrul roților din față și din spate sunt diferite. Designul tractorului RX Bull Turbo Injection este imitația tractorului real cu imagini fascinante. Producătorul de jucării Smoby este garanție pentru calitatea, care va rezista pentru mulți ani. Tractorul pentru copii este o jucărie cu un certificat de calitate şi cu o caracteristică rezistentă. Fiecare copil adoră jucăriile cu un design precum cel real cu, care vor avea parte de multă distracție de la 3 ani și în întreaga lor copilărie. Datorită robusteții sale este o jucărie sigură astfel că, copilașul nu stă la înălțime de la sol. 

Caracteristici

  • Tractor cu pedale pentru copii
  • design cu văcuţă
  • potrivit pentru copii între 3-8 ani
  • de culoare alb şi negru cu pete
  • Construcție puternică
  • Material din plastic rezistent
  • Lungime 136 cm, înălţime 56 cm, lățime 45 cm
  • Antrenare cu lanț
  • Capacitate de greutate 30 kg
  • Produse franțuzesc de calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni136*56*45 cm
Inaltimea produsului4
Dimensiunile ambalajului82*40*57 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Lungime intreaga136 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,30 kg
Capacitate maximă admisă30 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...