Tractor cu pedale Jimmy BIG cu încărcător frontal şi cu remorcă verde

Detalii privind produsul

Tractorul Jimmy, de marcă Big, pentru copii este ideal de la vârsta de trei ani, iar stabilitatea sa este perfectă, de aceea nu trebuie să vă temeţi pentru copilul dvs. Tractorul Jimmy acţionat cu picioare este conceput detaliat cu o mulţime de funcţii de joacă. Scaunul tractorului BIG este reglabil - poate fi poziţionat cu o mişcare simplă sau poate fi îndepărtat de volan şi de pedale sau poate fi reglat în înălţime, prin urmare scaunul se acomodează vârstei şi nevoilor copiilor. Volanul este prevăzut cu un claxon clasic, deci, la nevoie, micul şofer va putea atrage atenţia asupra lui. Capacitatea tractorului verde este de 50 kg, de aceea copilul îl va putea folosi până când va fi prea mare pentru el.

Vehiculul este prevăzut cu pedale anti-alunecare şi cu lanţ, care, dacă se desface, poate fi fixat cu uşurinţă cu ajutorul unui dispozitiv încorporat. Unitatea de lanţ este ascunsă în siguranţă, este protejată de praf şi de murdărie, care ar putea intra în ea. Culorile splendide ale vehiculului pentru copii sunt prevăzute cu o protecţie UV, astfel soarele nu va putea deteriora culorile. Datorită cârligului, tractorul este ataşat la o remorcă mare, capacitatea căruia este de 25 kg. Acesta este o dimensiune destul de mare pentru transportarea materialelor de construcţie de jucărie. În partea anterioară a vehiculului se află un încărcător frontal mare care funcţionează, astfel micuţul va putea încărca acesta cu nisip sau frunze până la o greutate de 3 kg. Materialele utilizate sunt inofensive pentru sănătate şi reciclabile, deci sunt ecologice. Marca BIG oferă 3 ani de garanţie pentru produsele sale.

Tehnicile de fabricație utilizate garantează siguranța copilului dvs. în timp ce se joacă cu acest joc. Toate marginile ale tractorului pentru copii sunt rotunjite, ceea ce va minimiza posibilele răniri. Produsele BIG sunt testate de instituţii independente şi subliniază calitatea produselor. Tractorul masiv Jimmy cu încărcător frontal şi cu remorcă are două certificate de siguranţă - GS şi TÜV Rheinland, precum şi premiul german care evaluează jucăriile, Spiel Gut. Marca germană Big este o companie care produce jucării de calitate excepţională, care sunt premiate chiar şi la nivel internaţional. Sigla acesteia este un bivol, care simbolizează puterea, rezistența și robustețea - și chiar acestea sunt caracteristicile mărcii. Marca BIG pune un accent mare pe siguranţa produselor sale, materialele utilizate sunt nu numai de calitate excepţională, dar sunt şi inofensive pentru sănătate. Design inconfundabil, tehnici de producție moderne și jucării care îndeplinesc toate nevoile copiilor dvs. - acesta este brandul BIG.

Caracteristici

 • tractor cu pedale pentru băieţi
 • design verde
 • stabilitate perfectă
 • scaun reglabil
 • claxon clasic
 • capacitatea sa este de 50 kg
 • pedale anti-alunecare
 • cu propulsie pe lanţ
 • culori splendide şi vii cu protecţie UV
 • remorcă cu o capacitate de 25 kg
 • încărcător frontal funcţionabil
 • materiale inofensive pentru sănătate
 • garanţie de 3 ani
 • produs german de calitate
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni169*46*54 cm
Inaltimea produsului54 cm
Dimensiunile ambalajului102*52*47 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate9,6 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...