Tractor cu pedale Jim Loader BIG cu încărcător frontal şi cu remorcă verde

Detalii privind produsul

Tractorul fantastic Jim Loader cu remorcă de culoare verde îi va distra pe copii un timp îndelungat. Acesta este potrivit copiilor de la 3 ani. Scaunul tractorului se poate regla în 3 poziţii, astfel se va adpta la nevoile şi vârsta copilului. Forma sa ergonomică va oferi confort. Tractorul BIG se avântă cu picioarele, care este o jucărie minunată pentru curte sau în grădină penrtu orice băieţel. Mai mult vehiculul dispune şi de o remorcă, în care se poate aşeza o greutate de 25 de kg. Capacitatea de greutate a vehiculului este de 50 kg. În partea din faţă se află un încărcător frontal cu o capacitate de greutate de 3 kg. Acesta se poate mişca în sus, jos cât şi şi în faţă, spate. Tractorul are şi un claxon tradiţional, cu care copii îşi anunţă sosirea pentru construcţie.

Vehiculul  este dotat cu pedale şi lanţ nealunecos, care  dacă  va slăbi, acesta se poate strânge cu un dispozitiv încorporat. Antrenarea cu lanţ este ascuns sigur, este protejat de praf şi mizerie, care pot intra în el. Acest tractor va oferi diverse jocuri băieţelului. Copii pot deveni constructori, grădinari sau gospodari. Acesta lucruri sunt posibile de acest tractor robust. Cărui băieţel nu i-ar place să conducă un tractor sau un camion? Tractorul Jim Loader este visul îndeplinit al fiecărui băieţel. Mărimea acestuia este de 169 x 46 x 54 cm. Dacă copii se joacă diferite meserii  ei îşi dezvoltă imaginaţia şi vor fi mai aproape de lumea adulţilor. Prin pedalarea manuală pe tractor sau la încărcarea marfei ei îşi dezvoltă musculatura şi îşi dezvoltă motorica fină. Tractorul BIG nu este doar o jucărie distractivă, dar şi un accesoriu la care ajută la dezvoltarea  copilaşului.

Producătorul german, BIG este lider mondial în fabricarea jucăriilor din plastic de înaltă calitate. Simbolul mărcii BIG este bivolul, care simbolizează  putere, rezistenţă şi este deci robust – prin urmare acestea  sunt caracteristicile acestei mărci. Tractorul Jim Loader cu remorcă a fost testat de instituţia germană TÜV Rheinland potrivit cu standardele stricte GS. La fabricarea producătorul BIG foloseşte materiale nedăunătoare sănătăţii şi de înaltă calitate. Tractorul are o garanţie de 3 ani peste medie. Materialul de plastic conţine un filtru unic UV, datorită căruia tractorul îşi păstrează culorile strălucitoare pentru un timp îndelungat. Astfel tractorul BIG este o investiţie bună.  

Caracteristici

 • tractor pentru copii cu constucţie rezistentă
 • design precum cel real
 • recomandat de la 3 ani 
 • claxon
 • încărcător frontal în partea din faţă
 • remorcă
 • antrenare cu lanţ
 • scaun rabatabil
 • capacitatea maximă de greutate este de 50 kg 
 • pedale nealunecoase
 • mărime de 169*46*54 cm
 • 3 ani garanţie
 • filtru special UV
 • produs german de calitate 

Producătorul german, BIG este lider mondial în fabricarea jucăriilor pentru copii din plastic de înaltă calitate. Toate jucăriile sunt testate de instituţia germană TÜV Rheinland. La fel ca și producătorul francez Smoby, acesta realizează jucării sigure și de cea mai bună calitate care conțin filtru UV. Setul de jucării va distra toți copii de la 3 ani. Nu trebuie să vă faceți griji de siguranța copiilor, deoarece jucăriile au marginni rotunjite. 

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni169*46*54 cm
Inaltimea produsului54 cm
Dimensiunile ambalajului102*52*47 cm
Lungime intreaga169 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate11,6 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...