Tractor cu pedale GM cu model de Văcuţă Smoby cu remorcă alb-negru

Detalii privind produsul

Tractorul cu pedale, Smoby în stil văcuţă cu pedale şi cu remorcă verde pentru copii este un tractor unic pentru copii. Acesta este potrivit între 3 și 8 ani. Acest tractor Văcuţă pentru copii este de culoare alb cu pete negre, roţi negre şi remorcă verde cu imagini vesele. Vehiculul GM cu Văcuţă este dotat cu un scaun puternic, care se poate regla în faţă şi în spate, cât şi cu un volan, care se poate roti. Înălţimea scaunului de la sol este de 37 cm. Datorită remorcii, care se poate detaşa copilaşul poate să transporte nisip, pietre sau orice alt lucru. Fiecare accesoriu garantează, că copilaşul va petrece ore lungi cu joaca în aer liber. Acesta dispune de o construcţie puternică, care s- fabricat din material de plastic rezistent.

Datorită lungimii fascinante de 136 cm este o jucărie minunată de o dimensiune mare pentru fiecare băiețel sau fetiţă cu, care acesta va trăi multă distracție. Lăţimea tractorului este de 45 cm şi înălţimea de la sol este de 56 cm. Acesta se poate pedala ușor, are antrenare cu lanț ca și bicicleta. Roţile se pot ghida prin rotirea volanului. Avantajul acestui vehicul este că, sprijină dezvoltarea fizică a copilașului, îi dezvoltă picioarele și tot corpul. Acesta dezvoltă și abilitățile fizice ale copilașului. Fiecare băiețel visează la un astfel de tractor cu pedale. Tractorul oferă multe posibilităţi de joacă, sau chiar un ajutor la treburile din grădină, sau dacă copilaşul se joacă de-a fermierul sau de-a constructorul. Capacitatea de greutate a tractorului este de 30 kg. 

Acesta este un produs franțuzesc de calitate excepțională cu, caracteristici remarcabile. Cele 4 roți ale tractorului, care avansează prin intermediul picioarelor sunt fixe.Diametrul roților din față și din spate sunt diferite. Designul tractorului GM cu Văcuţă este imitația tractorului real cu imagini fascinante. Producătorul de jucării Smoby este garanție pentru calitatea, care va rezista pentru mulți ani. Tractorul pentru copii este o jucărie cu un certificat de calitate şi cu o caracteristică rezistentă. Fiecare copil adoră jucăriile cu un design precum cel real cu, care vor avea parte de multă distracție de la 3 ani și în întreaga lor copilărie. Datorită robusteții sale este o jucărie sigură astfel că, copilașul nu stă la înălțime de la sol. 

Caracteristici

  • Tractor cu pedale pentru copii
  • design cu văcuţă
  • potrivit pentru copii între 3-8 ani
  • de culoare alb şi negru cu pete
  • Construcție puternică
  • Material din plastic rezistent
  • Lungime 136 cm, lățime 45 cm, înălţime 56 cm
  • Antrenare cu lanț
  • Capacitate de greutate 30 kg
  • Produse franțuzesc de calitate
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni136*56*45 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Lungime intreaga136 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,30 kg
Greutate copil maxima30 kg
Culoareanegru-alb
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...