Tractor cu pedale Fendt BIG cu platou basculant şi cu claxon verde

Detalii privind produsul

Tractorul Fendt este un vehicul minunat în stil vintage pentru copii. Acesta a fost proiectat după tractorul real Fendt GT. În timpul fabricării s-a ținut cont și de elementele mici, care mărește experiența reală în timpul jocului. Acesta este potrivit pentru copii de la 3 ani. În partea din față a tractorului se află un platou rabatabil, unde copii își vor putea așeza uneltele sau materialele de construcții. Platoul rabatabil se poate ghida cu ajutorul brațului din partea laterală. Părțile laterale verticale ale platoului se pot lăsa în jos astfel că, din mașina rabatabilă cu 4 părți va fi o suprafață dreaptă de transportare. Datorită antrenării integrate cu lanț conducerea tractorului este foarte ușoară, la pornire nu este nevoie de mare putere. Astfel că, tractorul Fendt este perfect pentru cei mai mici. Scaunul tractorului se poate regla în 3 moduri astfel că, se va adapta la nevoile fiecărui copil și îl vor putea folosi timp de ani lungi. 

Capacitatea de greutate a tractorului BIG pentru copii este de 50 kg. Tractorul conține un claxon mecanic cu, care copii își vor putea semnala venirea la construire. Vehiculul este dotat cu pedale nealunecoase și lanț, care dacă se va lăsa se va putea fixa ușor cu, un echipament încorporat. Antrenarea cu lanț este ascunsă în siguranță, este protejată de praful și de mizeria, care ar putea ajunge în acesta. Dimensiunea tractorului este de 102x46x54 cm. Dacă copii se joacă de-a meserii li-i se va dezvolta fantezia și vor fi aproape de lumea adulților. La activitățile manuale, când pedalează sau așează marfa copii își întăresc muscultura și motorica fină. Tractorul BIG nu este doar o jucărie distractivă, ci și un obiect care ajută la dezvoltarea copilașului. 

BIG este un producător german renumit, care joacă un rol de lider mondial în fabricarea jucăriilor din plastic de categorie înaltă. Simbolul acestuia este bivolul, care se caracterizează prin: putere, robustețe și rezistență  - exact acestea sunt însușirile, care caracterizează fiecare jucărie BIG. Tractorul Fendt cu remorcă a fost testat de instituția de supraveghere TÜV Rheinland în conformitate cu standardele stricte de siguranță GS. Materialele folosite în timpul fabricării sunt de calitate excepțională și sunt reciclabile. Tractorul pentru copii are o garanție excepțională de 3 ani. Materialul din plastic conține un filtru special UV datorită căruia tractorul își va menține culorile frumoase și strălucitoare timp de mulți ani. Astfel că, tractorul BIG pentru copii este o investiție minunată. 

Caracteristici

 • Tractor în stil vintage pentru copii
 • Potrivit pentru copii de la 3 ani
 • Platou rabatabil, care se poate lăsa
 • Antrenare cu lanț
 • Scaun reglabil
 • Capacitatea de greutate 50 kg
 • Pedale nealunecoase
 • Dimensiune 102x46x54 cm
 • Garanție 3 ani
 • Filtru special UV
 • Produs german de calitate
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni102*46*54 cm
Inaltimea produsului54 cm
Dimensiunile ambalajului89*50*47 cm
Lungime intreaga102 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate9 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...