Tractor cu pedale Fendt Big cu antrenare cu lanț, cu platformă și claxon

Detalii privind produsul

Tractorul Fendt cu pedale de la producătorul renumit german BIG este într-adevăr un vehicul unic pentru copii de la vârsta de 3 ani. Acesta a fost inspirat de tractorul real Fendt GT.  În timpul fabricării s-a ținut cont și de elementele mici, care măreșc experiența reală în timpul jocului. În partea din față a tractorului se află un platou rabatabil, unde copii își vor putea așeza uneltele sau materialele de construcții. Părțile laterale verticale ale platoului se pot lăsa în jos astfel că, din mașina rabatabilă cu 4 părți va fi o suprafață dreaptă de transportare. Datorită antrenării integrate cu lanț conducerea tractorului este foarte ușoară, la pornire nu este nevoie de mare putere. Astfel că, tractorul Fendt este perfect pentru cei mai mici. Scaunul tractorului se poate regla în 3 moduri astfel că, se va adapta la nevoile fiecărui copil și îl vor putea folosi timp de mulți ani. 

Capacitatea de greutate a tractorului BIG pentru copii este de 50 kg. Tractorul conține un claxon mecanic cu, care copii își vor putea semnala sosirea lor la construire. Vehiculul este dotat cu pedale nealunecoase și lanț, care dacă se va lăsa se va putea fixa ușor cu, un echipament încorporat. Antrenarea cu lanț este ascunsă în siguranță, este protejată de praful și de mizeria, care ar putea ajunge în acesta. Dimensiunea tractorului este de 102x46x54 cm. Dacă copii se joacă de-a meserii li-i se va dezvolta fantezia și vor fi aproape de lumea adulților. La activitățile manuale, când pedalează sau așează marfa copii își întăresc muscultura și motorica fină. Tractorul BIG nu este doar o jucărie distractivă, ci și un obiect care ajută la dezvoltarea copilașului. 

BIG este un producător german renumit, care joacă un rol de lider mondial în fabricarea jucăriilor din plastic de categorie de top. Simbolul acestuia este bivolul, care se caracterizează prin: putere, robustețe și rezistență  - exact acestea sunt caracteristicile, care caracterizează fiecare jucărie BIG. Tractorul Fendt cu remorcă a fost testat de instituția de supraveghere germană TÜV Rheinland în conformitate cu standardele stricte de siguranță GS. Materialele folosite în timpul fabricării sunt de calitate excepțională și sunt reciclabile. Tractorul pentru copii are o garanție excepțională de 3 ani. Materialul din plastic conține un filtru special UV datorită căruia tractorul își va menține culorile frumoase și strălucitoare timp de mulți ani. Astfel că, tractorul BIG pentru copii este o investiție minunată. 

Caracteristici

  • Tractor în stil vintage pentru copii
  • Potrivit pentru copii de la 3 ani
  • Platou rabatabil, care se poate deschide
  • Antrenare cu lanț
  • Scaun reglabil
  • Capacitatea de greutate 50 kg
  • Pedale nealunecoase
  • Dimensiune 102x46x54 cm
  • Filtru special UV
  • Produs german de calitate
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni102*46*54 cm
Inaltimea produsului54 cm
Dimensiunile ambalajului89*50*47 cm
Lungime intreaga102 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate9,3 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...