Tractor cu pedale, încărcător frontal Farmer Max Smoby verde și remorcă de la vârsta de 3 ani

Detalii privind produsul

Tractorul verde cu pedale, încărcător frontal și remorcă este visul fiecărui băiat de la vârsta de 3 ani, care iubește și admiră tehnologia agricolă. Fiecare băiat se va îndrăgosti la prima vedere de acest tractor cu remorcă și încărcător frontal. Băiatul dvs, poate ieși liniștit afară și se poate juca cu un fermier adevărat. Tractorul pentru copii este confecționat din materiale solide și piese din plastic durabil, ceea ce nu lasă nici o îndoială că aceste produse sunt cele mai bune din oferta Smoby. Toate piesele sunt realizate cu margini rotunjite, cu accent pe protejarea băiatului, astfel încât părinții să fie siguri că micuțul lor nu se va răni atunci când se va juca cu tractorul. Tractorul dezvoltă imaginația copilului, îmbunătățește abilitățile motorice și totodată întărește musculatura picioarelor.  

Tractorul pentru copii are un încărcător funcțional, pe care băiatul dvs. îl va controla cu un sistem de pârghii, având un mâner lângă volan, cu ajutorul căruia este condus tractorul cu o distracție pe cinste. Întregul design al remorcii este într-o combinație modernă verde-negru cu elemente decorative adecvate. Scaunul de pe tractorul cu pedale este proiectat pentru un băiat mic, cu accent pe ergonomia corectă și poate fi ajustat cu ușurință la poziția cea mai potrivită pentru acesta. Tractorul pentru copii are, de asemenea, o remorcă de înaltă calitate, pe care micul fermier poate încărca întreaga sa încărcătură și apoi poate pedala fericit pedalele antiderapante, pe care nu îl vor dezamăgii. Dimensiunile totale ale remorcii pentru copii cu încărcător și remorcă sunt de 182*44*62 cm. 

Smoby, este un producător franțuzesc renumit de jucării pentru copii, este unul dintre cei mai importanți comercianți din lume. Toate piesele jucăriilor Smoby sunt efectuate din un materiale din plastic solid și durabil, cu margini rotunjite, care sunt plăcute la atingere și nu pot afecta copilul. Produsele Smoby sunt supuse unui control riguros și îndeplinesc cele mai înalte criterii de siguranță care îi vor satisface pe toți părinții. Tractorul pentru copii are un încărcător și remorcă este cu siguranță o combinație excelentă pe care fiecare băiat îl va iubi și nu se v mai putea despărții de acesta.

Caracteristici

  • tractor de calitate cu încărcător și remorcă
  • foarte asemănător cu un tractor real
  • scaun ergonomic și reglabil
  • remorcă detașabilă
  • construcție din plastic solid
  • design original și calitate franțuzească
  • încărcător frontal funcționabil
  • pedale de calitate

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni182*44*62 cm
Inaltimea produsului62 cm
Dimensiunile ambalajului80*40*56 cm
Lungime intreaga182 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate8,0 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...