Tractor cu pedale Claas GM Smoby cu remorcă verde

Detalii privind produsul

Tractorul de copii Smoby Class GM este o jucărie originală pentru folosirea în afara casei, care este ideală copiilor încă de la vârsta de 3 ani. Capota tractorului cu pedale pentru copii se poate deschide, ca şi pe un tractor adevărat. Tractorul de culoare verde este dotată cu o remorcă practică, cu ajutorul căreia micile şoferi vor putea transporta jucării sau alte lucruri. Remorca care se poate detaşa este dotată cu 2 roţi. Înălţimea scaunului este 37 cm, deci micuţul dumneavoastră nu va sta prea sus. Scaunul confortabil se poate regla după nevoile copiilor. Astfel micuţul poate sta sigur şi confortabil pe tractor şi se poate distra multe ore. Copii se pot da pe acesta în grădină, pe terenul de joacă sau în timpul plimbării cu părinţii lor, astfel timpul în aer liber va fi şi mai amuzant. Roţile tractorului sunt ghidate de volanul rotabil. Această jucărie realistică va fi plăcută de fiecare copil.

Construcţia solidă a tractorului de jucărie este fabricată din materiale de calitate. Tractorul este lung de 136 cm, înalt de 56 cm şi lat de 45 cm. Avansarea fără probleme este asigurată prin acţionarea cu lanţ. Este o jucărie perfectă pentru fiecare băieţel, care abia aşteaptă să fie adult şi să meargă cu viteză cu maşina lui proprie. Tractorul dezvoltă abilităţile de mişcare şi motorice ale copiilor. Pedalatul întâreşte muşchii piciorului al copiilor, antrenează reflexele şi atenţia lor, mai presus este o motivare ideală pentru petrecerea timpului în aer liber, care este o activitate mai distractivă, decât statul în faţa calculatorului. În timpul jocului de rol de arhitect şi de fermier se dezvoltă creativitatea şi fantezia copiilor. Tractorul cu pedale pentru copii oferă multe oportunităţi de jucat pentru copii, de aceea va deveni jucăria favorită al băieţelului dvs.. Rezistenţa maximă la greutate al tractorului pentru copii este de 30 de kg.

Firma franţuzească cu renume Smoby fabrică jucării pentru copii din plastic de calitate înaltă şi realistică. Plasticul folosit la producerea jucăriilor este puternic şi rezistent, totuşi neted şi plăcut la atingere. Pentru o siguranţă crescută, colţurile jucăriilor sunt rotunjite. Culorile jucăriilor din plastic Smoby dezvoltă şi stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor. Va preocupa atenţia fiecărui copil, de aceea este un cadou perfect pentru micile iubitori de maşini. Datorită verificării severe a procesului de fabricare, jucăriile se potrivesc cerinţelor severe referitoare la siguranţă. Marca Smoby este asigurarea calităţii franţuzeşti şi aspectului stilat şi unic, de aceea se poate mândri cu o poziţie înaltă pe pieţele europene.

Caracteristici

 • tractor pentru copii pentru folosirea în afara casei
 • design unic de băieţi
 • este ideală de la vârsta de 3 ani
 • tractor cu pedale cu capotă care se poate deschide
 • de culoare verde, cu remorcă practică
 • scaun confortabil
 • dimensiunile: lungime 136 cm, înălţime 56 cm, lăţime 45 cm
 • este acţionată cu lanţ
 • rezistenţa maximă la greutate este de 30 de kg
 • plastic mătăsos la atingere
 • construcţie solidă
 • produs franţuzesc de calitate
Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni136*56*45 cm
Dimensiunile ambalajului82*40*57 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Lungime intreaga136 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,30 kg
Capacitate maximă admisă30 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...