Tractor cu pedale Claas Fermier XL Smoby cu remorcă verde

Detalii privind produsul

Tractorul Claas Farmer XL cu pedale este visul împlinit al oricăui băieţel. Care băieţ nu şi-ar dori să se afle măcar o dată în rolul unui tractorist adevărat? Produsul reprezintă un tractor de copii verde-roşu, cu un design unic, care este asemănător unui tractor adevărat. Folosirea acestuia este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani. Construcţia masivă al acestuia este realizatp din materiale de cea mai bună calitate, astfel va rezista mulţi ani. Roţile tractorului cu pedale, pot fi direcţionate cu ajutorul volanului. Materialul rezistent este garanţia siguranţei şi al calităţii. Volanul este dotat cu un claxon, cu ajutorul cărora micuţii îşi vor putea anunța sosirea lor. Scaunul reglabil va face posibil condusul confortabil. Datorită formatului ergonomic, copilul nu va obosi nici după plimbările lungi.

Partea posterioară a tractorului pentru copii este completată cu o remorcă, care va face şi mai interesantă aspectul tractorului. Remorca din spate este dotată cu 2 roţi, care la nevoie pot fi demontate. Tractorul mic, cu antrenare cu lanţ, are capacitate de 30 kg. Copiii vor putea transporta cu acesta jucării, materiale de construcţii sau unelte de construcţii. Deoarece remorca este foarte rezistentă, se descurcă chiar şi cu o greutate mai mare. Înălţimea scaunului de la sol este 37 cm, deci copilul nu se află la o mare distanţă de la sol. Lungimea tractorului este 141 cm. Mersul cu tractorul este nu numai distractiv, dar face parte şi din dezvoltarea fizică a micuţilor. Prin rotirea volanului ei își vor perfecționa motorica fină, iar prin pedalare își vor întări musculatura piciorului. Prin acest joc de dezvoltă fantezia şi imaginaţia lor.

Producătorul francez Smoby produce jucării de copii din plastic, de calitate. Plasticul produselor Smoby este puternic şi rezistent, totuşi fin, neted, mătăsos la atingere. La finalul procesului verificat cu severitate, se află un produs care se potriveşte celor mai severe cerinţe referitoare la siguranţă. Pentru o siguranţă crescută şi pentru evitarea eventualelor răniri, marginile jucăriilor Smoby sunt rotunjite. Aspectul colorat al prosudelor stimulează şi dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Tractorul de copii cu antrenare cu lanţ, este visul împlinit al fiecărui băieţel, de aceea nu ezitaţi şi oferiţi bucurie micuţului dvs. achiziționând această jucărie.

Caracteristici

 • tractor cu pedale
 • este recomandat copiilor de la vârsta de 3 ani
 • culoare verde-roşie
 • claxon pe volan
 • scaun reglabil
 • construcție solidă din plastic
 • lungimea totală 141 cm, înălțimea scaunului de la sol este 37 cm
 • antrenare cu lanț
 • capacitate de 30 kg
 • design unic și realistic
 • produs francez de calitate
Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni141*44*53 cm
Inaltimea produsului53 cm
Dimensiunile ambalajului80*40*45 cm
Înălțimea scaunului37 cm
Lungime intreaga141 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,9 kg
Capacitate maximă admisă30 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...