Tobogan Toboggan KS Smoby lungime 1,5 m cu apă de la 24 luni

Detalii privind produsul

Lungimea suprafeței de alunecare a toboganului Smoby Toboggan KS care dispune de o construcție stabilă este de 1,5 metri. Alunecarea este o experiență de neuitat pentru fiecare copil astfel că, acest tobogan Smoby Toboggan KS va deveni cu siguranță decorul grădinii sau curții dumneavoastră. Acest tobogan de calitate excepțională conține în sine semnele șarmului și perfecțiunii franțuzești. Suprafața materialului din plastic este plăcută și netedă la atingere, colțurile neted rotunjite sunt sigure pentru copii. Ajungerea sigură a copiilor este asigurată de treptele nealunecoase și structura solidă consolidată cu talpa din plastic. Copilașul se poate ține de mânerele solide în partea laterală a toboganului. În zilele fierbinți de vară toboganul se poate conecta confortabil la apă cu furtunul astfel că, prin curgerea apei copilașul poate să alunece direct în piscina sa proprie mică. Toboganul este potrivit fiecărui copil de la 2 ani. 

Filtrul unic UV protejează materialul din plastic de raza soarelui și de decolorare, culorile rămân la fel de strălucitoare pe parcursul lungilor ani de folosire ca și în prima zi. Toboganul s-a fabricat în culori foarte frumoase vii de verde, roșu, alb și gri astfel că, se potrivește minunat în grădina sau curtea dumneavoastră. Toboganul colorat stimulează fantezia și imaginația copiilor. Acesta se poate folosi atât primăvara, vara sau toamna și va deveni locul preferat de joacă al copiilor dumneavoastră. În partea superioară se poate conecta la furtun astfel că, pe tobogan va curge apa și copii vor avea toboganul lor propriu cu apă. Dimensiunile toboganului sunt de 100 x 159 x 150 cm. Toboganul Toboggan KS este dotat cu o suprafață de alunecare ergonomică. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg. Lățimea suprafeței de alunecare este de 40 cm și înălțimea mânerelor este de 33 cm.  

Datorită realizării treptelor nealunecoase nu amenință pericolul de alunecare. Urcarea pe trepte este sigură și plăcută desculț sau cu piciorușele umede. Toboganul Smoby Toboggan KS dispune de certificat dobândit prin testări de capacitate strictă de rezistență și de calitate. Toboganul cu structură stabilă s-a fabricat din materiale puternice de calitate excepțională. Acesta se poate monta și demonta foarte ușor. Acest tobogan s-a fabricat pentru copii în Franța cu o perfecțiune cu șarm franțuzesc. Smoby este un producător franțuzesc de jucării, care garantează calitatea bună și rezistența toboganului. Fabricarea se realizează strict prin respectarea standardelor europene. Calitatea excepțională a mărcii franțuzești Smoby este dovedită de existența sa de timpul trecut îndelungat. Fiecare copil adoră alunecarea pe tobogan astfel că, este una dintre cele mai preferate jucării de grădină. 

Caracteristici

  • se poate conecta la apă și va deveni un tobogan cu apă
  • lungimea suprafeţei de alunecare este de 150 cm, lăţimea  40 cm
  • capacitatea de greutate 50 kg 
  • potrivit de la 2 ani
  • culorile sunt protejate de filtrul anti UV de decolorare
  • culori strălucitoare, care stimulează fantezia copiilor 
  • din material de plastic plăcut de neted, rezistent
  • potrivit în fiecare grădină sau curte
  • produs franțuzesc de calitate
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni159*68*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Dimensiunile ambalajului119*25*44 cm
Lungime intreaga159 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,50 kg / 8 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...