Tobogan mediu Toboggan KS Smoby cu apă cu lungime galben-roşu de la 24 luni

Detalii privind produsul

Toboganul, Smoby Toboggan KS este un tobogan mediu pentru copii, cu o lungime de 1,5 metri și cu o suprafață de alunecare formată ergonomic. Partea superioară a toboganului se poate conecta la furtunul de apă astfel că, apa va curge de sus în jos. Astfel copii vor avea un tobogan frumos cu apă, pe care vor aluneca în iarbă sau în piscină - au un tobogan propriu cu apă. Toboganul pentru copii este dotat cu un filtru unic anti UV, care protejează suprafața din plastic de razele soarelui astfel că, culorile nu se vor decolora. În cele din urmă fiecare formă a toboganului este rotunjită, fabricată neted, plăcută la atingere. Acesta se poate monta ușor și nu ocupă mult spațiu. 

Datorită culorilor sale plăcute se va potrivi perfect în grădina sau în curtea dumneavoastră. Construcția puternică ajută la stabilitatea toboganului. Pe lângă aceasta formele sunt rotunjite, fabricate plăcut și netede la atingere. Acesta se poate monta ușor și nu ocupă mult spațiu. Datorită culorilor sale plăcute, se potrivește perfect în grădina sau în curtea dumneavoastră. Acesta s-a fabricat în combinația de culori proaspete galben, verde și roșu. În partea inferioară unde alunecă copilul, în partea de jos este întărit cu un suport. Materialul din plastic este plăcut și neted la atingere. Balustrada înaltă și mare îi oferă copilașului siguranță. Acesta este un tobogan foarte preferat de copii. 

Acesta este potrivit pentru copii de la 2 ani. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg. Dimensiunea toboganului este de 158 x 70 x 102 cm. Siguranța este dată de construcția puternică. Datorită scărilor fabricate nealunecos nu sunt amenințați de pericolul alunecării. Urcarea pe scară este sigură și plăcută atât cu piciorușele desculțe, cât și cu piciorușele umede. Acest tobogan s-a fabricat cu șarm și cu o perfecțiune franțuzească în Franța pentru copii. Smoby este un producător franțuzesc de jucării, care garantează calitatea bună a toboganului și rezistența. Fabricarea se realizează corespunzător cu standardele europene de siguranță. Calitatea excepțională a mărcii franțuzești Smoby este dovedită de existența sa de un timp îndelungat. Fiecare copil adoră alunecarea pe tobogan astfel că, acesta este una dintre cele mai preferate jucării de grădină.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni158*70*102 cm
Dimensiunile ambalajului127*30*41 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate9,10 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...