Tobogan Toboggan KS Smoby cu apă cu lungime de 1,5 m de la 24 luni

Detalii privind produsul

Toboganul Smoby Toboggan KS este un tobogan pentru copii cu o construcţie stabilă, care o suprafaţă de alunecare lung de 1,5 metri. Capacitatea toboganului este 50 de kg. Alunecarea pe tobogan oferă o experienţă intensă pentru fiecare copil, şi toboganul pentru copii Smoby Toboggan KS va deveni cu siguranţă o decoraţiune a grădinii sau a curţii. Acesta este un produs franţuzesc de calitate,care conţine în sine duioşenia şi perfecţiunea franţuzească. Suprafaţa plasticului la atingere este plăcut şi mătăsos,are margini fine şi rotunde,de aceea este sigură copiilor. Siguranţa toboganului este garantat de către suprafaţa antiderapantă a scărilor şi sistemul stabil de sprijinit de un material din plastic. Copii se pot sprijini de balustrada puternică, care se află pe marginea toboganului. În zilele calde de vară se poate ataşa cu uşurinţă de furtun şi se poate forma o cascadă,astfel copii vor aluneca direct în piscină. Toboganul este ideal fiecărui copil de la 2 ani.

Toboganul pentru copii este dotat cu un filtru unic anti UV  protejează suprafaţa plasticului de razele nocive ale soarelui şi de decolorare, astfel culorile toboganului îşi vor menţine culoarea, ca în prima zi. A fost fabricat în culorile plăcute de verde, albastru, alb şi gri, care se potrivesc perfect în grădina şi în curtea Dumneavoastră. Combinaţia de culori frumoase ale toboganului stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor. Toboganele se pot folosi primăvara, vara şi toamna şi vor deveni locul preferat de jucat al copiilor. Pe partea superioară a toboganului, acesta poate fi ataşat la un furtun. Apa va curge în piscină astfel copii vor avea un tobogan propriu cu apă. Dimensiunile toboganului 100 x 159 x 150 cm. Toboganul pentru copii Toboggan KS este dotat cu suprafaţă antiderapantă ergonomică. Lăţimea suprafeţei de alunecare este 40 de cm, iar înălţimea balustradelor este de 33 de cm.

Datorită stratului antiderapant al treptelor nu se pune pericolul de alunecare. Urcatul pe scări va fi foarte sigur atât descălţat, cât şi cu picioarele umede. Toboganul pentru copii Toboggan KS de la Smoby a parcurs multe teste severe de calitate şi rezistenţă ,şi are la dispoziţie şi licenţă. Este fabricat din plastic de calitate şi are o construcţie puternică. Asamblarea şi dezasamblarea toboganului este foarte uşor. Acesta este un tobogan pentru copii care a fost produs în Franţa, conţine duioşenie şi perfecţiune. Smoby este o firmă franţuzească producător de jucării pentru copii, care asigură normele şi standardele europene referitoare la calitatea şi rezistenţa toboganelor pentru copii. Marca franţuzească Smoby este o garanţie pentru calitate, deoarece acesta a fost motivat de-a lungul anilor. Fiecare copil adoră să se deie pe tobogan,acesta este una dintre cele mai plăcute jucării de grădină. 

Caracteristici

  • poate fi ataşat la apă şi va deveni un tobogan de apă
  • lungimea suprafeţei de alunecare este de 150 cm, iar lăţimea este de 40 cm
  • capacitatea acestuia la greutate este de 50 de kg
  • ideal de la 2 ani
  • filtrul UV apără culorile împotriva decolorării
  • culori strălucitoare, care stimulează fantezia copiilor
  • din plastic rezistent, plăcut şi mătăsos
  • ideal pentru fiecare grădină sau curte
  • produs francez de calitate
  • este ideal atât fetiţelor, cât şi băieţilor
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni159*68*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Dimensiunile ambalajului119*25*44 cm
Lungime intreaga159 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,5 kg / 8,0 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...