Tobogan mic Spiderman Smoby cu filtru UV înălțime 90 cm suprafață de alunecare de 75 cm de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Toboganul mic pentru copii Smoby Toboggan Spider-Man XS este un tobogan frumos, solid și stabil. Acesta are o suprafață de alunecare cu o lungime de 90 cm. În mijlocul toboganului se află o imagine frumoasă a desenului Spider-Man. Acesta este eroul preferat păianjen. Toboganul se poate plia ușor și transporta în mașină. Acesta nu necesită spațiu mare de depozitare. Toboganul este fabricat în culori proaspete frumoase de albastru și roșu, care este potrivit în special pentru băieți.

Toboganul pentru copii are un filtru anti UV, care protejează plasticul de, razele soarelui asigurând astfel că, culorile nu se decolorează un timp îndelungat. Înălțimea scării toboganului este de 75 cm, lățimea de 50 cm și lungimea de 125 cm de la scară la sol. Acesta este potrivit pentru copii de la 2 ani. În centru toboganului se află găuri în care puteți conecta furtunul de apă. Plasticul este moale și neted la atingere.

În zilele calde de vară copilul are un tobogan mic cu apă. Datorită dimensiunilor sale de depozitare se va potrivi perfect în camera copiilor astfel încât copilul să alunece pe tot parcursul anului. Treptele scării sunt nealunecoase. Toboganul Smoby este un produs franțuzesc realizat cu farmec și precizie franțuzească.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni125*50*75 CM
Inaltimea produsului75 cm
Dimensiunile ambalajului120*100*180 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...