Tobogan mic XS Smoby cu o înălțime de 75 cm cu filtru UV cu suprafață de alunecare de 95 cm de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Toboganul mic pentru copii Toboggan XS Smoby este un tobogan frumos, solid și stabil. Acesta are o suprafață de alunecare cu o lungime de 90 cm. Toboganul poate fi asamblat ușor și de asemenea transportat cu mașina. Acesta nu necesită mult spațiu de depozitare. Acesta are o culoare frumoasă roșu și verde, care amintește de culoare căpșunii, care se potrivește perfect în grădina sau curtea dumneavoastră. Plasticul este plăcut și neted la atingere. 

Toboganul pentru copii are un filtru anti UV, care protejează plasticul de razele soarelui care asigură faptul că, culorile nu se vor decolora pentru un timp îndelungat. Înălțimea scării toboganului este de 75 cm. Lățimea acestuia este de 50 cm, iar lungimea scării de la sol este de 125 cm. Acesta este potrivit pentru copii de la 2 ani. În mijlocul toboganului se află găuri în care se poate conecta un furtun de apă.

În zilele calde de vară copilul are un tobogan mic cu apă. Datorită dimensiunilor sale economice se potrivește de asemenea perfect în camera copiilor astfel că copii pot să alunece pe tot parcursul anului. Treptele scării sunt rezistente la alunecare. Toboganul Smoby este un produs franțuzesc realizat cu un farmec și o precizie franțuzească. Acesta este un tobogan frumos pentru fiecare copil. 

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni76*50*125 cm
Inaltimea produsului75 cm
Dimensiunile ambalajului120*100*180 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...