Tobogan Winnie the Pooh XS Smoby cu apă și 90 cm suprafață de alunecare portocaliu cu filtru UV de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Toboganul mic Smoby Winnie The Pooh pentru copii este un tobogan frumos, solid și stabil. Acesta are o subrafață de alunecare cu o lungime de 90 cm. În mijlocul toboganului este o imagine drăguță a poveștii cu Winnie The Pooh. Toboganul poate fi ușor asamblat și dezasamblat și se poate transporta în mașină. Acesta nu necesită spațiu mare de depozitare. Toboganul este fabricat în culori frumoase de portocaliu și verde și se ptorivește perfect în grădina sau curtea dumneavoastră. Plasticul este plăcut și neted la atingere. 

Toboganul pentru copii are un filtru anti UV, care protejează plasticul de razele soarelui asigurând astfel că, culorile nu se vor deoclora pentru un timp îndelungat.Înălțimea scărilor toboganului este de 75 cm. Lățimea acestuia este de 50 cm, iar lungimea scării de la sol este de 125 cm.Acesta este potrivit pentru copii de la 2 ani. În centrul toboganului se află găuri în care se poate conecta furtunul de apă. 

În zilele calde de vară copilul are un tobogan mic de apă. Datorită dimensiunilor sale economice se poate depozita confortabil în camera copiilor astfel încât copilul să alunece pe tot parcursul anului. Treptele scării pentru copii sunt nealunecoase. Toboganul Smoby este un produs franțuzesc realizat cu farmec și precizie franțuzească. Acesta este un tobogan frumos, cara garantează momente frumoase pe tobogan pentru copilul dumneavoastră.  

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni125*50*75 CM
Inaltimea produsului75 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...