Tobogan Winnie The Pooh Smoby cu piscină şi cu mingi de la 24 luni

Detalii privind produsul

Toboganul mic Smoby Winnie The Pooh pentru copii este un tobogan frumos şi stabil pentru copii cu o piscină gonflabilă micăSuprafaţa de alunecare a toboganului este de 90 cm. În mijlocul piscinei se află o imagine frumoasă şi drăguţă din desenele animate Winnie the Pooh. Piscina a fost decorată cu imaginile frumoase ale eroilor din desenele animate cu ursuleţul. Toboganul se poate dezasambla uşor, astfel că se poate transporta şi cu maşina. Aceasta nu necesită un loc mare pentru depozitare. Designul este în culori foarte frumoase de verde plin şi portocaliu, decorată cu imaginile supereroului preferat de copii, Winnie the Pooh. Toboganul se potriveşte excelent în grădina şi curtea dumneavoastră. Plasticul este plăcut şi neted la atingere.

Toboganul pentru copii este dotat cu un filtru anti UV unic,care protejează suprafaţa plasticului de razele nocive ale soarelui,astfel că culorile toboganului nu se vor decolora mult timp. Dimensiunea toboganului pentru copii 180 x 120 x 75 cm. Acesta este recomandat copiilor de la 2 ani. În mijlocul piscinei se află deschizătoare unde se poate ataşa un furtun de apă.Toboganului conţine şi 50 de mingi din plastic, cu un diametru de 6 cm. În zilele calde de vară copii vor avea la dispoziţie un tobogan mic cu apă,iar din tobogan vor putea aluneca direct în piscină. Datorită mărimii, toboganul va încape chiar şi în camera copiilor,astfel că copii se vor putea da pe tobogan tot anul. Capacitatea de greutate a toboganului este de 20 kg.

Scările toboganului sunt nealunecoase, astfel că nu există riscul de alunecare. Urcarea pe trepte este sigură şi plăcută atât descult, cât şi cu picioruşele umedeToboganul Smoby este un produs franţuzesc,care a fost fabricat cu farmec şi perfecţiune franţuzească. Acesta este un tobogan frumos,care este recomandat fiecărui copil. Smoby este un producător franţuzesc de jucării pentru copii,care oferă calitatea şi rezistenţa corespunzând normelor şi standardelor europene. Marca franţuzească Smoby este o garanţie pentru calitate, deoarece a demonstrat această afirmație în decursul multor ani de existență. Fiecare copil adoră să alunece pe tobogan, astfel că acesta este unul dintre cele mai preferate jucării de grădină. 

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni180*120*75 cm
Inaltimea produsului75 cm
Greutate copil maxima20 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...