Tobogan Toboggan XL Smoby în dublu valuri şi cu apă cu lungime de 2,3 m

Detalii privind produsul

Toboganul pentru copii Toboggan XL de la Smoby este unul dintre cele mai de calitate produse din toboganele pentru copii,de pe piaţă.Datorită suprafeţei de alunecare lungă de 2,3 metri,la fiecare alunecare copii vor avea o experienţă intensivă şi unică de alunecare. Capacitatea maximă al acestuia este de 50 de kg. Toboganul este dotat cu un filtru unic anti UV,care protejează suprafaţa plasticului de razele nocive ale soarelui,astfel asigură,ca plasticul sa-şi menţină culorile multă vreme ,vor rămâne strălucitoare şi intacte.Este foarte sigur datorită treptelor antiderapante,iar datorită sfârşitului toboganului,alunecările vor fi mult mai confortabile.Toboganul Smoby Toboggan XL pentru copii cu dublu valuri este o alegere perfectă copiilor Dumneavoastră.Toboganul are,dublu valuri formate ergonomic,se poate ataşa la furtunul de apă,care poate fi folosit mai ales în zilele calde de vară,când copii vor putea aluneca direct în piscină.

Copii astfel vor aluneca direct în piscină şi vor avea un tobogan propriu de apă. Plasticul toboganului este  plăcut şi delicat la atingere.Siguranţa este garantată de construcţia rezistentă şi solidă a plasticului, care este susţinut şi de sprijinătorul care este fixat în mijlocul acestuia. Plasticul toboganului este  plăcut şi mătăsos la atingere.Toboganul este dotat cu o balustradă pentru mânuţe, datorită căreia copii nu se vor răni în timpul jocului. Poate fi primăvară, vară sau toamnă, indiferent de anotimp, copii vor iubi să alunece pe tobogan. Toboganul a fost fabricat în culori pastelate de roşu şi verde,care dezvoltă fantezia copiilor şi stimulează imaginaţia lor. Datorită treptelor antiderapante pericolul de alunecare pe tobogan este minimală.

Urcatul pe trepte va fi sigur şi confortabil chiar şi cu picioare umede. Toboganul pentru copii este uşor de asamblat şi dezasamblat,dacă copii nu îl folosesc.Toboganul este lung de 2,3 m, iar mărimile acestuia sunt 230*237*142 cm. Lâţimea suprafeţei de alunecare este 40 de cm, iar înălţimea balustradei este de 43 cm. Este recomandat folosirea acestuia copiilor de la 3 ani.Toboganul de la firma franţuzească Smoby au la dispoziţie o licenţă referitoare la calitate şi rezistenţă. Smoby este o firmă franţuzească producător de jucării pentru copii,care asigură normele şi standardele europene referitoare la calitatea şi rezistenţa toboganelor pentru copii. Marca franceză Smoby este o garanţie pentru calitate,deoarece acesta a fost motivat de-a lungul anilor.Fiecare copil adoră să se deie pe tobogan,acesta este una dintre cele mai plăcute jucării de grădină. 

Caracteristici

 • poate fi ataşat la furtun şi poate fi modificat în tobogan de copii
 • cu dublu valuri pentru o experienţă deosebită de alunecare
 • lungimea suprafeţei de alunecare 230 cm, iar lăţimea 40 cm
 • capacitatea acestuia la greutate este de 50 de kg
 • ideal de la 3 ani
 • protecţie cu filtru UV, împotriva decolorării
 • culori strălucitoare, stimulatoare de fantezie
 • plastic rezistent şi mătăsos la atingere
 • ideal pentru fiecare grădină sau curte
 • construcţie solidă şi rezistentă
 • balustradă în partea superioară pentru o siguranţă crescută
 • trepte antiderapante
 • suporturi sub trepte pentru prevenirea scufundării toboganului în sol
 • produs francez de calitate
Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni237*112*142 cm
Inaltimea produsului142 cm
Dimensiunile ambalajului187*33*60 cm
Lungime intreaga237 cm
Lungimea suprafeței de alunecare230 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate14 kg / 17 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...