Tobogan Toboggan Super Megagliss 2in1 Smoby cu lungime de 3,75/1,5 m de la 24 luni

Detalii privind produsul

Toboganul SMOBY Toboggan Megagliss 2 în 1 pentru copii are o structură puternică şi poate fi modificat după nevoile copiilor. Creşte împreună cu copilul Dumneavoastră. Îl puteți modifica uşor într-un tobogan mic, având suprafaţa de alunecare de 1,5 m sau îi puteți ataşa celălalt component, devenind un tobogan lung cu o suprafaţă de alunecare de 3,75 m. Alunecarea pe tobogan este o experienţă intensă pentru fiecare copil. toboganul pentru copii Smoby Toboggan Megagliss Super 2 în 1 va deveni atracția și decorațiunea principală din curtea sau grădina dumneavoastră. Toboganul cel mic este recomandat copiilor de la vârsta de 2 ani. Acest produs este un produs franţuzesc de calitate, care conține șarmul și perfecţiunea franţuzească. Plasticul este catifelat la atingere, are margini fine şi rotunde, care protejează copii de accidente nedorite. Siguranţa toboganului este garantată de suprafaţa antiderapantă a scărilor şi de construcția stabilă sprijinită de materialul din plastic, care se află în mijlocul toboganului şi la sol. Capacitatea toboganului este de 50 kg.

Scările au suprafața antiderapantă, pentru a evita alunecările nedorite. Așadar copii se pot urca pe scările toboganului cu piciorul descălțat și ud. Filtrul unic anti UV  protejează suprafaţa plasticului de razele nocive ale soarelui. Astfel culorile toboganului îşi vor menţine culoarea pentru o lungă durată. Combinaţia de culori frumoase ale toboganului stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor. Toboganele pentru copii se pot folosi primăvara, vara sau toamna şi vor deveni locul preferat de jucat al copiilor.

Toboganul mic ataşată cu al doilea component va forma un tobogan lung pentru copii cu o lungime de 375*186*352 cm. Toboganul pentru copii Smoby Megagliss Super Toboggan 2 în 1 a parcurs multe teste severe de calitate şi rezistenţă, de aceea deține un certificat. Este fabricat din plastic de înaltă calitate şi are o construcţie stabilă. Asamblarea şi dezasamblarea toboganului este foarte simplă. Acesta este un tobogan pentru copii care a fost produs în FranţaSmoby este o companie franţuzească, care asigură normele şi standardele europene referitoare la calitatea şi rezistenţa toboganelor pentru copii. Marca franţuzească Smoby este garanția unei calități verificate de-a lungul anilor. Fiecare copil adoră alunecările pe tobogan, de aceea este una dintre cele mai plăcute jucării de grădină.

Caracteristici

 • alunecare distractivă datorită valului dublu
 • tobogan mic și mare într-un pachet
 • lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm sau 375 cm
 • lățimea suprafeței de alunecare este de 40 cm
 • capacitatea 50 kg
 • potrivită de la vârsta de 2 ani
 • filtrul anti UV protejează culorile
 • culori vii, care stimulează fantezia copiilor
 • din material plastic netd la atingere
 • potrivită pentru orice curte sau grădină
 • construcție stabilă și solidă, în partea din mijloc conține sprijin suplimentar
 • mânere pentru siguranță
 • scări antiderapante
 • produs fanțuzesc de înaltă calitate
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni352*112*186 cm
Inaltimea produsului186 cm
Dimensiunile ambalajului189*60*45 cm
Lungime intreaga352 cm
Inaltime reglabilaDa
Lungimea suprafeței de alunecare375 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate21 kg / 26 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...