Tobogan Starplast drept cu structură metalică verde

Detalii privind produsul

Toboganul Starplast este dotat cu o scară din metal rezistent și  demontat are o înălţime de 130 cm. Lungimea suprafeţei de alunecare este de 2,1 m, iar lăţimea acestuia este de 40 cm. Toboganul este drept, ceea ce va ajuta la o alunecare minunată şi intensă. Lungimea totală a toboganului este de 219 cm. Capacitatea maximă de greutate este de 50 kg. Toboganul este în formă dreaptă și  va oferi copiilor multă distracţie şi veselie.

Atât scările din metal , de culoare verde şi albastru, cât şi mânerele au un efect pozitiv şi vor fi un decor pentru  grădină. Siguranţa toboganului este dată de materialul din plastic rezistent în fabricarea construcţiei solide din metal şi în fabricarea  suprafeţei de alunecare. Acesta este o jucărie frumoasă şi utilă și va oferi  multe ore de distracţie copiilor, dar va deveni şi decorul minunat al grădinii sau al curţii dumneavoastră. Alunecarea pe tobogan ajută la sistemul de mişcare al copiilor.

Mărimea produsului este de 219 x 130 x 133 cm. Copilaşul va putea urca pe scările nealunecoase şi se va putea ţine de mânerele din metal. Pe timpul verii, toboganul se poate îmbina cu piscina , astfel copii vor putea aluneca direct în piscină. Acesta este un accesoriu, pe care orice copil și-l doreşte. Prin mişcare copii îşi dezvoltă sistemul  scheletic, muşchii, rațiunea,  modul de judecată, anticiparea unor lucruri, coordonarea mişcării şi acurateţea. Acesta este un produs de calitate de la producătorul Starplast, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic şi totdată de fabricarea accesoriilor pentru copii.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni 219x130x133 cm
Inaltimea produsului133 cm
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...