Tobogan Nemo Smoby cu piscină şi cu umiditate cu lungime de 90 cm de la vârsta de 24 de luni de la 24 luni

Detalii privind produsul

Toboganul mic Smoby Nemo este un tobogan frumos, puternic și stabil cu piscină mică pentru copii. Suprafaţa de alunecare a toboganului este de 90 cm. În mijlocul toboganului se află o imagine drăguță cu peștişorul fabulos Nemo. Piscina mică este de culoare albastră decorată cu imaginile eroilor fabuloși. Toboganul se poate demonta ușor astfel că, îl veți putea transporta și în mașină. Acesta nu necesită mult spațiu. Culoarea acestuia este foarte frumoasă, albastru și portocaliu, și se va potrivi perfect în grădina sau în curtea dumneavoastră. Toboganul dispune de un filtru unic anti UV, care protejează suprafața din plastic de razele soarelui asigurând astfel că, culorile nu se vor decolora pentru mult timp. Capacitatea de greutate a toboganului este de 20 kg.

Dimensiunea toboganului pentru copii este de 180*120*75 cm. Acesta este potrivit pentru copii de la 2 ani. În mijlocul toboganului se află deschizături, unde se poate atașa furtunul de apă astfel că, toboganul se va transforma ușor într-un tobogan cu apă. Materialul din plastic este plăcut și neted la atingere. În zilele călduroase de vară copilașul dispune de un tobogan mic cu apă astfel că, va aluneca de pe tobogan direct în piscină. Dimensiunile acestuia nu ocupă mult spațiu astfel că, va încape confortabil și în camera copiilor și copilașul va putea aluneca întregul an. Datorită scărilor fabricate nealunecos nu sunt amenințați de pericolul de alunecare.

Urcarea pe trepte este sigură și plăcută atât desculţ, cât și cu piciorușele umede. Toboganul Smoby este un produs franțuzesc, care s-a fabricat cu o frumusețe și perfecțiune franțuzească. Acesta este un tobogan frumos, care este potrivit pentru fiecare copil. Smoby este un producător franțuzesc de jucării, care garantează calitatea și rezistența toboganelor fabricate potrivit cu normele și standardele europene. Marca franțuzească Smoby este garanție pentru calitate, deoarece a demonstrat această afirmație în decursul multor ani de existență. Fiecare copil adoră să alunece pe tobogan, astfel că acesta este unul dintre cele mai preferate jucării de grădină. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni180*120*75 cm
Inaltimea produsului75 cm
Lungimea suprafeței de alunecare90 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate copil maxima20 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...