Set Tobogan Toboggan Super Megagliss 2 în 1 de la Smoby cu lungimea de 3,75/1,5 m și cu balansoar Câțel de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul Toboggan Super Megagliss 2 în 1 şi un balansoar Câțel de la producătorul de jucării a companiei franceze Smoby este unicat. Smoby va decora grădina dumneavoastră, iar datorită acestui fapt copii nu vor dori să părăsească acest loc. Jucăriile au fost realizate prin combinaţia plăcută a culorilor de verde, roşu şi alb. Setul este format dintr-un tobogan Toboggan KS de înaltă calitate și o minunată roabă cu găleată pentru copii. Fiecare bucată a setului se completează prin culoare şi design şi formează un întreg, care creează un centru de distracţie în aer liber. Datorită caracteristicilor unice ale producătorului Smoby și Écoiffier, aceste jucării se bucură de o mare popularitate.

Tobogan Toboggan Super Megagliss 2in1 Smoby cu lungime de 3,75/1,5 m de la vârsta de 24 luni

Toboganul Smoby pentru copii Megagliss Super 2 în 1 are o construcţie stabilă şi se corespunde tuturor necesităţilor copiilor d-voastră şi va creşte împreună cu ei. Se va transforma într-un tobogan cu o lungime de 1,5 m sau un tobogan minunat cu o lungime de 3,75cm. Toboganul cel mai mic este potrivit pentru orice copilaș începând de la vârsta de 2 ani. Suprafața din plastic este netedă și plăcută la atingere, iar colțurile rotunjite, oferă siguranță copiilor. Urcarea în siguranță este dată de scările antiderapante împreună cu un sprijin din material din plastic şi de asemenea în partea din mijloc sunt întărite şi garantează siguranţă. Capacitatea de greutate este de 50 kg.

Copii se pot ţine de barele latreale. Unicatul filtru anti UV protejează suprafața toboganului de razele nocive ale soarelui și asemenea de decolorare. Astfel pe parcursul anilor culorile vor rămâne la fel de strălucitoare ca în prima zi. Toboganul a fost construit cu culori vii și frumoase, verde, roşu alb şi gri, care se potrivesc de minune în curtea sau grădina d-voastră. Acest tobogan va deveni terenul preferat de joacă vara, toamna, primăvara. Atât toboganul mic cu cel mare alcătuiesc un tobogan minunat cu o dimensiune de 375 x 186 x 352 cm. Lățimea suprafeței de alunecare este de 40 cm iar înălţimea barelor este 45 cm. Înălţimea părţii de mijloc a toboganului este de 74 cm.

Balansoar cu două părți Green Dog Smoby căine verde de la 18 luni cu filtru UV

Balansoarul Green Dog de la producătorul franțuzesc renumit Smoby este un balansoar potrivit pentru băieții și fetițele de la vârsta de 18 luni. Acesta strălucește în culoare minunată vie verde, datorită protecției UV își va păstra culorea sa originală, culoarea nu se decolorează. Balansoarul formează doi cățeluși, printre care se află o minge de fotbal. Balansoarul îl pot folosi simultan chiar și 3 copii-pe cățeluș se află două părți de șezut, iar una în partea din mijloc a balansoarului. Părțile de șezut s-au format ergonomic dacă copii își doresc să se balanseze un timp mai îndelungat pe balansoar ca să o facă confortabil și să nu obosescă. 

Structura stabilă și rezistentă a balansoarului, dar și mânerele de calitate garantează distracția sigură a copiilor. Datorită colțurilor sale rotunjite și copii mai mici se vor putea balansa în siguranță pe acesta. Copilașul dumneavoastră se va putea balansa singur pe balansoarul cățeluș, este îndeajuns doar să stea în partea din mijloc a balansoarului. Dimensiunea balansoarului este de 115*50*51 cm, lungimea totală este de 115 cm, înălțimea 51 cm. Balansoarul nu ocupă mult spațiu, se poate muta ușor și simplu. Capacitatea de greutate a acestuia este de 50 kg. 

Smoby este un producător francez, care garantează calitatea şi durabilitatea produselor sale fabricate în conformitate cu reglementările și standardele europene. Marca Smoby este garanţia realizării jucăriilor cu stil şi cu design modern francez. Dacă vă doriţi ceea ce este mai bun pentru copilul dumneavoastră, alegeţi marca Smoby, care dispune de un certificat de calificativ, având lungi ani de existenţă. 

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni352*112*186 cm
Inaltimea produsului186 cm
Dimensiunile ambalajului189*60*45 cm
Lungime intreaga352 cm
Inaltime reglabilaDa
Lungimea suprafeței de alunecare375 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate21 kg / 26 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...