Tobogan masiv Baby cu lungime de 118 cm albastru-roșu

Detalii privind produsul

Toboganul pentru copii Baby, a producătorului german Big, va mișca inima copilașilor dumneavoastră. Toboganul Baby se poate utiliza începând de la vârsta de 3 ani. Datorită combinației culorilor neutre este potrivit atât băieților, cât și fetițelor. Ca  riscul de accidentare să fie minim, marginile toboganului sunt rotunjite, iar suprafața treptelor nealunecoasă. Acest tobogan Baby Big aparține acelor puține tobogane, care pe suprafața treptelor sunt dotate cu mânere înalte, ceea ce dă o mai mare siguranță în timpul jocului. Datorită filtrului anti UV, toboganul dispune de culorile albastru deschis și roșu, rămânând la fel de strălucitoare pentru un timp îndelungat.

Toboganul Baby Big cu o suprafață de alunecare lungă de 118 cm este potrivit pentru copii începând  de la vârsta de 3 ani, când acesta se va putea juca independent. Deoarece toboganul are o structură robustă și extrem de stabilă, cu siguranță acesta va rezista hârjonelilor copiilor. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg, astfel încât copii îl pot folosi până când vor crește. Produsele Big au fost testate de instituții independente, care au subliniat calitatea acestora. Producătorul Big are încredere în calitatea produselor sale, prin urmare asigură o garanție  cu o certitudine de 3 ani, aceasta fiind altfel decât o garanție de tip standard. Toboganele Baby Big sunte testate de către supervizorul german TÜV Rheinland, în conformitate cu standardele stricte de siguranță GS.

Big, un producător german, remarcat cu premii internaţionale, produce jucării de înaltă performanță. Având ca simbol bivolul, un animal cu putere, soliditate și rezistenţă, marca se identifică prin aceleaşi caracteristici. Produsele firmei Big se bazează pe siguranţă, materiale de înaltă calitate și totodată reciclabile, care sunt  folosite în timpul procesului de fabricare, nu dăunează sănătăţii. Design-ul inconfundabil, procedura modernă de fabricaţie, şi, jucăriile în sine îndeplinesc toate cerinţele copiilor- adică marca BIG.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni134*60*92 cm
Inaltimea produsului92 cm
Dimensiunile ambalajului119*60*26 cm
Lungime intreaga134 cm
Lungimea suprafeței de alunecare118 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate7,5 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...