Tobogan mediu GM Slide Blue Smoby suprafața de alunecare 150 cm cu joc de apă și scări antiderapante cu filtru UV de la 24 luni

Detalii privind produsul

Toboganul mediu GM Slide Blue de la producătorul franțuzesc Smoby este un frumos tobogan albastru-verde potrivit pentru toți copiii de la 2 ani. Are o construcție solidă și o suprafață de alunecare de 1,5 metri lungime și se mândrește cu o capacitate maximă admisă de până la 50 kg. Este realizat din plastic rezistent si durabil, catifelat la atingere, are si margini fine si rotunjite. Siguranta toboganului pentru copii este garantată de trepte antiderapante cu suport din plastic pe sol și mânere ferme pe lateralele toboganului, care sunt adaptate pentru mâinile copiilor mici. Toboganul poate fi conectat la apă, datorită căreia copiii îl pot folosi și ca tobogan cu apă, ceea ce le va aduce o revigorare răcoritoare în zilele toride de vară.

Toboganul este prevăzut cu o suprafață ergonomică de alunecare, așa că jocul cu el este foarte confortabil. Dimensiunile sale sunt 100*159*150 cm. Suprafața toboganului este echipată cu un filtru anti-UV, care protejează culorile de decolorare, datorită căruia toboganul arată ca nou chiar și după o utilizare îndelungată. Este realizat in culori frumoase proaspete, perfecte pentru orice curte sau grădină și ajută copiii să își dezvolte imaginația și creativitatea. Toboganul pentru copii poate fi folosit primăvara, vara sau toamna și va deveni un loc popular de joacă pentru copiii dumneavoastră.

De mulți ani, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de calitate, cu un design original. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copiii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii de siguranță.

Carcateristici

 • atunci când este conectat la apă, se transformă într-un tobogan pentru copii
 • lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm
 • capacitate maximă admisă de 50 kg
 • potrivit pentru băieți si fetițe de la 2 ani
 • potrivită de la 2 ani
 • filtrul anti UV protejează culorile de decolorare
 • culori strălucitoare care stimulează imaginația copiilor
 • fabricat din plastic catifelat, moale și durabil
 • potrivită pentru orice grădină sau curte
 • produs francez de calitate
 • ideală atât pentru băieti cât și pentru fetițe
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni100*150*160
Inaltimea produsului100 cm
Filtru UVDa
Greutate6,2 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...