Tobogan cu jet de apă Funny Toboggan Double Smoby 2 metri cu pereți dublii și filtru UV de la 2 ani

Detalii privind produsul

Toboganul cu apă Funny Toboggan este unul dintre cele mai moderne și de cea mai bună calitate toboane de la renumitul producător franțuzesc Smoby. Toboganul pentru copii va încânta copiii cu o suprafață de alunecare de până la 2 metri lungime. Combinația originală de culori roșu, albastru și galben va impresiona copiii de peste 2 ani și își va păstrea culorile vibrante chiar și după ani de utilizare datorită filtrului anti-UV. Toboganul robust oferă de asemenea posibilitatea conectării unu furtun și, într-un timp scurt, se transformă într-un tobogan de apă real, cu care se vor distra copilașii ore întregi.

Tobognul este alcătuit dintr-o scară de calitate cu protecție împotriva alunecării, care permite copiilor să urce în siguranță cu picioarele goale sau umede. Mânerele verzi masive dau copiilor sprijin și încredere înainte ca cei mici să se urce pe tobogan și să coboare. Suprafața toboganului în formă de val este ergonomică și foarte confortabilă. Unul dintre avantajele sale cele mai importante este toboganul cu apă, cu care băieții și fetele se pot răcorii în zilele fierbinți, de vară. Dacă aveți o piscină acasă, copiii pot aluneca din tobogan direct în piscină. Datorită acestei funcții excelente, copiii pot merge direct la piscină în timpul lunilor de vară.

Toboganul pentru copii, cu pereți dubli, este realizat din plastic de cea mai bună calitate cu cea mai modernă tehnologie Blow Molding. Această tehnologie garantează o durabilitate și o rezistență ridicată a structurii, iar toboganul rezistă și condițiilor meteorologice nefavorabile. Toboganul are margini rotunjite și suprafața sa este foarte confortabilă, catifelată la atingere. Capacitatea maximă admisă a toboganului este de 50 kg, este foarte stabil, iar scara galbenă este dotată cu o sprijin solid, astfel încât toboganul să nu intre în pământ. Suprafața de alunecare și scara sunt unite printr-un suport solid, asigurând o siguranță maximă. Dimensiunile toboganului pentru copii sunt de 217*88*119 cm, cu o lungime de 217 cm și o înălțime de 119 cm.

Toboganul Toboggan Smoby este unul dintre cele mai moderne și de cea mai bună calitate tobogane cu design francez. Este ideal pentru joaca mai multor copii, frați și prieteni. Culorile vioaie ale toboganului dezvoltă creativitatea și imaginația copiilor. În același timp, băieții și fetele își întăresc musculatura picioarelor și a brațelor, îmbunătățindu-și abilitățile de coordonare și mișcare. Toboganul pentru copii poate fi folosit primăvara, vara sau toamna și va deveni locul preferat de joacă al copilului dumneavoastră.

Smoby este o firmă franţuzească, producător de jucării pentru copii, care asigură normele şi standardele europene referitoare la calitatea şi rezistenţa toboganelor pentru copii. Marca franţuzească Smoby este o garanţie pentru calitate, deoarece acesta a fost motivat de-a lungul anilor. Fiecare copil adoră să se dea pe tobogan, acesta este una dintre cele mai plăcute jucării de grădină. 

Caracteristici

  • tobogan cu posibilitatea conectării la apă
  • lungimea suprafeței de alunecare este de 2 m
  • filtru UV filter potejează culorile de decolorare
  • capacitate maximă admisă de 50 kg
  • construcție durbilă și rezistentă
  • pereți dublii
  • scări antiderapante
  • margini rotunjite, suprafață catifelată
  • produs de calitate franțuzească
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni217*88*119 cm
Inaltimea produsului119 cm
Dimensiunile ambalajului190*34*50 cm
Lungime intreaga217 cm
Lungimea suprafeței de alunecare200 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate11,5 kg / 14,5 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...