Tobogan Funny Toboggan Smoby 200 cm lung cu mânere ergonomice de la 24 luni

Detalii privind produsul

Toboganul cu jet de apă Funny Toboggan este cel mai recent produs din atelierul designerilor francezi Smoby. Toboganul pentru copii se poate mândrii cu o combinație frumoasă de culori roșu-galben-albastru de care se va îndrăgosti fiecare copil de la 2 ani. Datorită acestui tobogan, micii dvs. prichindei vor trăi momente frumoase pline de bucurie și vor fi încântați de o suprafață de alunecare cu o lungime de până la 2 metri. Pentru o experiență și mai bună, toboganul pentru copii oferă oportunitatea de a conecta un furtun cu apă și într-un timp scurt, se va transforma într-o distracție unică. Toboganul pentru copii este alegerea excelentă care va încânta și va surprinde fiecare copil.

Pentru grădină și curte

Datorită culorilor sale frumoase, toboganul va fi o accesoriul ideal pentru orice curte și grădină. Filtrul special anti-UV protejează suprafața toboganului de soare și va asigura faptul că toboganul își va păstra culorile strălucitoare care nu se vor decolora nici pe parcursul multor ani de utilizare. Prin intermediul toboganului, copii își dezvoltă abilitățile motorii, iar designul său frumos colorat stimulează imaginația și creativitatea copiilor. De asemenea, toboganul pentru copii poate fi ușor pliat, atunci când cei mici nu îl utilizează. 

O experiență răcoritoare

Atât băieții, cât și fetele se pot bucura de o experiență răcoritoare în timpul zilelor însorite. Toboganul se poate transforma rapid într-un tobogan de apă, cu care copiii se pot juca ore întregi. Trebuie doar să conectați un furtun și să porniți apa. Datorită acestei funcții excelente, copii aluneca în piscină în timpul lunilor calde de vară. 

Sentimentul de siguranță

Toboganul pentru copii de la producătorul franțuzesc Smoby este realizat din plastic de înaltă calitate, deci este foarte durabil și rezistent. Toboganul are margini rotunjite, iar suprafața sa este foarte plăcută și catifelată la atingere. Capacitatea maximă admisă a toboganului este de până la 50 kg. Toboganul este de asemenea stabil datorită suportului larg sub scări, care îl împiedică copii să intre în iarbă. Suprafața de alunecare și scările sunt unite printr-un suport solid, care asigură o siguranță maximă. De asemenea, toboganul are și scări antiderapante, pe care copilul le poate urca cu picioarele goale dar și ude

După urcarea pe suprafața alunecoasă, copilul se poate baza pe mânerele rotunde și netede care îi vor da un sprijin și un sentiment de securitate. Suprafața alunecoasă ergonomică este foarte confortabilă, datorită finisajului și a suporturilor practice pentru mâini. Dimensiunile toboganului pentru copii sunt de 224*190*115 cm, lungimea totală a toboganului este de 224 cm și înălțimea este de 115 cm.

Smoby este un producător franțuzesc de jucării, care garantează calitatea și durabilitatea toboganului pentru copii, care este fabricat în conformitate cu standarde și normele europene. Deține un certificat de durabilitate și calitate. Marca franceză Smoby este o garanție a calității verificate pe parcursul mai multor ani de existență. Fiecare copil iubește datul pe tobogan, prin urmare este una dintre cele mai populare jucării pentru grădină.

Caracteristici

  • tobogan cu posibilitatea de fi conectat la apă
  • lungimea suprafeței de alunecare până la 2 metri
  • suprafață anti UV împotriva luminii solare
  • capacitate totală de încărcare de 50 kg
  • construcție rezistentă și solidă
  • scări antiderapante
  • margini rotunjite
  • culori frumoase și luminoase
  • produs francez de calitate
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni200*224*115 cm
Inaltimea produsului115 cm
Dimensiunile ambalajului195*31*44 cm
Lungime intreaga224 cm
Lungimea suprafeței de alunecare200 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate9,50 kg / 12 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...