Tobogan cu apă Funny Toboggan Smoby 2 metri cu dublu val pereți rezistenți și filtru UV de la 2 ani

Detalii privind produsul

Toboganul Funny Tobogan cu jet de apă se încadrează printre toboganele de clasa întâi și cele mai modern de la producătorul franțuzesc renumit Smoby. Toboganul le oferă copiilor multe clipe pline de experiențe, deoarece suprafața de alunecare cu o lungime de 2 metri le ascunde adevărate aventuri. Toboganul strălucește într-o combinație fascinantă de culori roșu, verde, gri și alb de care se va îndrăgosti din prima clipă fiecare copil de la vârsta de 2 ani. Combinația unică de culori își va păstra frumusețea și strălucirea și după ani datorită protecției UV. O experiență mai mare garantează conectarea toboganului la furtunul de apă, deoarece toboganul clasic se va transforma în câteva clipe într-un tobogan unic cu jet de apă. Toboganul este o alegere minunată, deoarece va aduce o bucurie uriașă în viața fiecărui copilaș. 

Partea indispensabilă a toboganului este scara de calitate a cărei trepte nealunecoase le oferă copiilor o urcare sigură atât desculț, cât și cu piciorușele umede. Urcând în vârful toboganului siguranța copiilor este garantată de mânerele masive verzi, care în timpul alunecării le oferă copiilor un sentiment de siguranță și încredere în sine. Suprafața de alunecare cu val format ergonomic este foarte confortabilă. Avantajul mare al toboganului este că, se poate conecta la furtunul de apă astfel că, în zilele foarte fierbinți de vară oferă o reîmprospătare plăcută alunecând apoi pe toboganul cu apă. Dacă eventual este și o piscină în curte atunci copii vor putea aluneca direct în aceasta. Așadar copii vor putea alege dacă își doresc să alunece pe uscat în nisipar sau cu jet de apă în piscină. 

Toboganul conține un sistem de perete dublu de calitate și a fost fabricat din material de plastic de calitatea întâi datorită celui mai modern proces de fabricație Blow Molding. Această tehnologie garantează rezistența înaltă și stabilitatea structurii toboganului. Toboganul rezistă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Colțurile acestuia sunt neted rotunjite astfel că, în timpul jocului vă veți știi copii dumneavoastră în siguranță, suprafața din plastic este netedă și plăcută la atingere. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg. Stabilitatea toboganului este oferită de baza albă de sub scări, care va împiedica răsturnarea acestuia. Suprafața de alunecare și scările sunt conectate printr-o suprafață solidă, care este maxim de sigură pentru copii. Dimensiunile toboganului sunt 217*88*119 cm, lungimea totală toboganului este de 217 cm și înălțimea de 119 cm. 

Toboganul Smoby Funny Toboggan este unul dintre toboganele cele mai moderne și de cea mai bună calitate fabricat într-un design original franțuzesc. Acesta oferă distracția în comun a mai multor copii. Culorile vii au un efect stimulator asupra dezvoltării fanteziei și imaginației copiilor. În timpul jocului băieților și fetițelor li-i se întărește musculatura, li-i se dezvoltă abilitățile de coordonare, dar și abilitățile lor de mișcare. Acest tobogan pentru copii va fi centrul distracției din primăvară până în toamnă. 

Smoby este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic, care garantează fabricarea toboganelor de calitate și rezistente, care corespund cerințelor europene stricte. Dacă vă doriți ceea ce este mai bun pentru copilașul dumneavoastră alegeți marca franțuzească Smoby, care dispune de certificat de calitate și rezistență, care este dovedită și de existența sa de mulți ani. Fiecare copil adoră să alunece pe tobogan astfel că, este cea mai preferată jucărie pentru curte. 

Caracteristici: 

  • tobogan, care se poate conecta la furtunul de apă 
  • suprafață de alunecare de 2 m
  • filtru anti UV împotriva razelor dăunătoare
  • capacitatea de greutate 50 kg
  • structură rezistentă și stabilă
  • scări nealunecoase
  • colțuri rotunjite, suprafață netedă la atingere
  • produs franțuzesc de calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni217*88*119 cm
Inaltimea produsului119 cm
Dimensiunile ambalajului190*34*50 cm
Lungime intreaga217 cm
Lungimea suprafeței de alunecare200 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate11,5 kg / 14,5 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...