Tobogan cu apă Frozen XS Slide Smoby 90 cm cu posibilitatea de conectare la apă și filtru UV de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Toboganul cu apă Frozen XS Slide de la producătorul franțuzesc Smoby este un tobogan practic cu care se vor distra copiii de la 2 ani. Are o construcție solidă și o suprafață de alunecare cu o lungime de 90 cm. Este realizat din plastic rezistent si durabil, catifelat la atingere, si are margini fine si rotunjite. Toboganul albastru cu motivul desenelor animate Frozen (Regatul de gheață) îi va încânta pe toți copiii care îndrăgesc prințesele Anna și Elsa. Siguranța toboganului pentru copii este garantată de trepte antiderapante, iar datorită înălțimii sale de doar 75 cm, chiar și cei mai mici copii se pot da pe ea.

Toboganul poate fi conectat la apă, datorită căreia copiii o pot folosi și ca tobogan cu apă, ceea ce le va aduce o revigorare răcoritoare în zilele toride de vară. Dimensiunile toboganului sunt 125*50*75 cm si are o capacitate maximă admisă de 20 kg. Culorile sale sunt protejate de un filtru anti-UV, datorită căruia toboganul arată ca nou chiar și după o utilizare. Datorită aspectului său original și a culorilor vibrante, va decora fiecare curte sau grădina și va ajuta copiii sa să își dezvolte imaginatia și creativitatea. Toboganul pentru copii poate fi folosit primăvara, vara sau toamnși va deveni un loc popular de joaca pentru copiii dumneavoastră. Este ușor de pliat și spălat.

De mulți ani, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de calitate, cu un design original. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copiii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii de siguranță.

Carcateristici

  • atunci când este conectat la apă, se transformă într-un tobogan pentru copii cu apă 
  • cu motivul filmului de animație Regatul de gheață
  • lungimea suprafeței de alunecare - 90 cm
  • capacitate maximă admisă 20 kg
  • potrivit de la 2 ani
  • filtrul anti UV care protejează culorile de decolorare
  • fabricat din plastic catifelat, moale și durabil
  • potrivit pentru fiecare grădina sau curte
  • produs francez de calitate
  • ideal atât pentru băieti cât și pentru fetițe
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni125*50*75 cm
Inaltimea produsului75 cm
Lungimea suprafeței de alunecare90 cm
Greutate3,6 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...