Tobogan Toboggan KS Smoby cu apă de la 24 luni

Detalii privind produsul

Toboganul KS de culoare verde-portocaliu este un tobogan minunat şi foarte distractiv, potrivit copiilor de la vârsta de 2 ani. Acesta are o construcţie rezistentă şi o suprafaţă de alunecare de 1,5 m. Capacitatea de greutate este de 50 kg. Materialul din plastic este plăcut şi neted la atingere, colţurile acestuia sunt rotunjite și vor oferi o siguranţă mai mare copiilor. Urcarea în siguranţă a copiilor este dată de scările nealunecoase şi  de construcţia rezistentă consolidată cu suport din material de plastic. Copilaşul se va putea ţine de mânerele puternice, care se află pe ambele părţi ale toboganului. În zilele fierbinţi, toboganul se poate ataşa la furtunul de apă, astfel copii vor putea aluneca pe apă direct în piscina lor proprie.

Mărimea toboganului este de 100*159*150 cm. Toboganul, Toboggan KS este dotat cu o suprafaţă ergonomică, astfel că,  alunecarea pe acesta este foarte confortabilă. Lăţimea suprafeţei de alunecare este de 40 cm. Înălţimea mânerelor este de 33 cm. Filtrul unic anti UV protejează materialul din plastic de razele nocive ale soarelui şi de decolorare, astfel culorile rămân la fel de strălucitoare, ca în prima zi şi după mai mult timp de folosire. Acesta are culori frumoase şi vii, aşadar va fi un decor în grădină sau în curte. Toboganul se va putea folosi din primăvară până toamnă în aer liber, astfel acesta va deveni un centru distractiv de joacă al copiilor pentru un timp îndelungat.

Producătorul franţuzesc Smoby, se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate în care se reflectă calitatea şi rezistenţa, corespunzând astfel cerinţelor europene. Fiecare copil adoră să alunece pe tobogan , aşadar copii vor avea parte de  jucăria favorită în aer liber. Toboganul, Toboggan Smoby a trecut peste un test de rezistenţă sever şi de calitate,  prin urmare produsul are un certificat de calitate. Toboganul a  fost fabricat din material de plastic de calitate şi rezistent având o construcţie puternică. Montarea şi demontarea toboganului este uşoară şi rapidă. Acest tobogan a fost fabricat în Franţa și în el se reflectă  frumuseţea şi perfecţiunea franţuzească.

Caracteristici

  • Ataşat la furtunul de apă se va transforma într-un tobogan cu apă
  • Lungimea suprafeţei de alunecare este de 150 cm, lăţimea de 40 cm
  • Capacitatea de greutate este de 50 kg
  • Potrivit de la vârsta de 2 ani
  • Cu filtru anti UV pentru protecția împotriva decolorării
  • Culori vii care vor dezvolta fantezia copiilor
  • Din material de plastic neted, plăcut şi rezistent
  • Este perfect pentru orice grădină sau curte
  • Un produs franţuzesc de calitate
  • Ideal pentru fetiţe şi băieţi
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni159*68*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Dimensiunile ambalajului119*25*44 cm
Lungime intreaga159 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,50 kg / 8,50 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...