Tobogan Toboggan KS Smoby lungime 1,5 m albastru-roșu de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Toboganul KS este într-adevăr un tobogan, care strălucește într-o combinație frumoasă de culoare roșu-albastru pentru copii de la vârsta de 2 ani. Acesta a fost realizat cu o structură puternică și suprafața sa de alunecare are o lungime de 1,5 metri. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg. Materialul din plastic este plăcut și neted la atingere, dispune de colțuri plăcut rotunjite astfel este pe deplin sigur pentru cei mici. Siguranța toboganului o garantează și realizarea nelunecoasă a scării, cât și suportul consolidat al bazei structurii durabile de pe sol. Copilul se poate ține pe cele două părți laterale ale toboganului. Lucrul interesant al toboganului este că, se poate atașa la furtunul de apă astfel în câteva clipe se transformă într-un tobogan cu apă. În zilele fierbinți de vară alunecarea de pe tobogan direct în piscină va însemna o reîmprospătare adevărată pentru cei mici. 

Dimensiunile toboganului sunt de 100*159*150 cm. Suprafața de alunecare a toboganului pentru copii KS este formată ergonomic și de aceea este atât de confortabil pentru copii. Lățimea suprafeței de alunecare este de 40 cm. Înălțimea balustradelor este de 33 cm. Filtrul anti UV oferă protecție împotriva razelor dăunătoare de soare astfel aspectul de culoare al toboganului Smoby va rămâne colorat timp de ani lungi. Acesta strălucește în culori vii minunate, care transformă fiecare curte și grădină într-una mai interesantă. Toboganul va fi jucăria distractivă preferată a copiilor din primăvară până în toamnă.

Smoby este o companie producătoare franțuzească de jucărie, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate, incluzând aici și toboganele superbe, care sunt fabricate potrivit cu criteriile stricte europene. Fiecare copil adoră să alunece pe toobgan astfel este și cea mai preferată jucărie de grădină. Toboganul Smoby Toboggan KS a trecut peste testul de durabilitate și calitate, produsul dispune de certificat. Acesta s-a fabricat din material de plastic de calitate și durabil cu o structură puternică. Toboganul se poate monta și demonta simplu și rapid. Acest tobogan s-a fabricat în Franța, realizat cu șarmul și perfecțiunea franțuzească. 

Caracteristici

  • după conectarea la furtunul de apă se transformă într-un tobogan cu apă
  • suprafața de alunecare este de 150 cm, lățimea sa este de 40 cm
  • capacitatea de greutate este de 50 kg
  • potrivit de la vârsta de 2 ani
  • filtrul anti UV protejează culorile de razele dăunătoare de soare
  • culori vii, care stimulează fantezia
  • din material de plastic neted de moale și durabil
  • potrivit în fiecare grădină și curte
  • produs franțuzesc de calitate
  • ideal pentru băieți și fetițe
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni100*159*150 cm
Inaltimea produsului100 cm
Dimensiunile ambalajului119*25*44 cm
Lungime intreaga159 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,50 kg / 8 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...