Tobogan cu apă Winnie the Pooh Smoby Toboggan XS de la 24 luni

Detalii privind produsul

Toboganul Smoby Winnie the Pooh XS Toboggan cu motiv fabulos este unul dintre cele mai bune produse printre toboganele pentru copii. Toboganul Smoby dispune de o suprafaţă de alunecare de 90 cm şi este potrivit copiilor de la 2 ani. Datorită suprafeţei sale foarte sigure şi format ergonomic va oferi o experienţă de alunecare plăcută şi confortabilă pentru fiecare copil. Toboganul se poate monta uşor, iar când copilaşul nu îl foloseşte se poate demonta din nou. Acesta nu ocupă mult spaţiu, iar datorită mărimii sale mici va încape în camera copiilor sau în portbagajul maşinii, astfel că îl veţi putea duce la casă de weeknd sau pe malul apei.

Caracteristica unică a toboganului XS Toboggan Winnie the Pooh este filtrul UV, care protejează suprafaţa din plastic de razele solare, astfel că culorile vor rămâne la fel de frumoase pentru timp de ani lungi, precum au fost în prima zi. Mai mult, toboganul este dotat cu o deschizătură practică de apă, unde se poate ataşa un furtun cu apă, astfel că copilaşul va aluneca pe apă, de ex. în piscina lor mică cu apă. Copii pot aluneca pe toboganul lor mic. Acesta este o distracţie foarte bună şi copii adoră alunecare pe tobogan. Toboganul pentru copii este un decor frumos pentru fiecare grădină sau curte. Combinaţiei unice de culori verde şi maro şi imaginilor cu figurinele fabuloase oferă un efect pozitiv. Culorile vor oferi imaginaţii fabuloase, le stimulează imaginaţia şi le stimulează fantezia. Capacitatea de greutate a toboganului este de 20 kg.

Scările toboganului dispun de un strat nealunecos, pentru a preveni riscul de alunecare. Urcarea pe scară este sigură şi este plăcută atât desculţ, cât şi cu picioarele umede. Înălţimea scărilor toboganului este de 75 cm. Lăţimea totală este de 50 cm, lungimea suprafeţei de alunecare de la scară până la sol este de 125 cm. Lăţimea suprafeţei de alunecare este de 38 cm. Suprafaţa din plastic a toboganului este plăcut la atingere şi neted pentru mânuţele copiilor. Colţurile sunt rotunjite, astfel că copii nu se pot accidenta în timpul jocului. Producătorul franţuzesc Smoby de jucării garantează calitatea şi rezistenţa toboganului, care s-a fabricat potrivit cu cerinţele şi standardele europene. Marca franţuzească Smoby garantează calitatea, care este dovedită de existanţa sa timp de ani lungi. Fiecărui copil îi place să alunece pe tobogan, astfel că acesta este cea mai preferată jucărie de grădină.

Caracteristici

 • culori minunate
 • imagini Winnie the Pooh
 • se poate ataşa la furtunul de apă şi se va transforma în tobogan cu apă
 • lungimea suprafeţei de alunecare este de 90 cm, lăţimea 38 cm
 • capacitatea de greutate 20 kg
 • potrivit de la 2 ani
 • protejat de filtrul UV, care protejează culorile de, decolorare
 • mărimi compacte
 • din plastic plăcut şi neted
 • cu mărime va încape şi în camera copiilor
 • produs franţuzesc de calitate
Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni125*50*75 CM
Inaltimea produsului75 cm
Dimensiunile ambalajului120*100*180 cm
Greutate3,66 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...