Set 2 tobogane medii Toboggan KS Smoby 150 cm cu jet de apă roşu şi turcoaz de la 2 ani

Detalii privind produsul

Setul Toboggan KS Smoby, care dispune de o construcție stabilă cu o suprafață de alunecare cu o lungime de 1,5 metri se poate alege atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la vârsta de 2 ani. Alunecarea este o experiență de neuitat pentru fiecare copil astfel că, setul la preț avantajos în care se află 2 tobogane-de culoare roșu și turcoaz vor cuceri atenția copiilor. Setul de tobogane Toboggan KS Smoby va deveni cu siguranță decorul grădinii sau curții dumneavoastră. Suprafața lor din plastic este netedă și plăcută la atingere, colțurile rotunjite plăcut sunt sigure pentru copii.Siguranța copiilor este asigurată de treptele nealunecoase și structura solidă consolidată cu talpa din plastic. Copilașul se poate ține de balustradele lor solide din partea laterală a toboganului. În zilele fierbinți de vară toboganele se pot conecta confortabil la apă cu furtunul astfel că, în timpul curgerii apei copilașul poate aluneca direct în piscina sa proprie. 

Filtrul unic UV protejează materialul din plastic de razele soarelui și de decolorare, culorile vor rămâne la fel de mult strălucitoare după mulți ani de folosire ca și în prima zi. Toboganele s-au fabricat în culori foarte frumoase vii astfel că, se vor potrivi minunat în imaginea de ansamblu a grădinii sau curții dumneavoastre. Toboganele colorate au un efect stimulator asupra fanteziei și imaginației copiilor. Primăvara, vara și toamna se pot folosi de asemenea și vor deveni locul potrivit de joacă al copiilor dumneavoastră. În partea superioară se pot atașa la furtunul de apă. Astfel că, pe tobogan va curge apa și copii vor avea toboganul lor propriu cu apă. Dimensiunile toboganelor sunt de 159*68*100 cm, înălțimea lor totală este de 100 cm, lungimea lor de 159 cm. Toboganele Toboggan KS dispun de o suprafață ergonomică de alunecare. Capacitatea lor de greutate este de 50 kg. Lățimea suprafeței de alunecare este de 40 cm și înălțimea balstradelor este de 33 cm.

Datorită designului nealunecos al treptelor nu-i amenință pericolul de alunecare. Urcarea pe trepte este sigură și plăcută atât descult, cât și cu piciorușele umede. Acestea se pot monta ușor și demonta. Toboganul Toboggan KS pentru copii dispune de certificat dobândit prin teste stricte de rezistență și de calitate. Toboganul cu structură stabilă s-a fabricat din materiale puternice de calitate excepțională. Aceste tobogane s-au fabricat cu o perfecțiune fermecătoare franțuzească pentru copii în Franța. Smoby este un producător franțuzesc de jucării, care garantează calitatea bună și rezistența toboganului. Fabricarea se face strict prin respectarea standardelor stricte europene. Calitatea excepțională a mărcii franțuzești Smoby este dovedită de o lungă perioadă de timp de la înființarea sa. Fiecare copil adoră alunecarea pe tobogan astfel că, este una dintre cele mai preferate jucării de grădină. 

Caracteristici

 • Se poate conecta la apă și se va transforma într-un tobogan de apă pentru copii
 • Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm, lățimea de 40 cm
 • Capacitatea de greutate 50 kg
 • Potrivit de la 2 ani
 • Filtrul UV protejează culorile de decolorare
 • Culori strălucitoare, care stimulează fantezia copiilor
 • Din plastic rezistent, neted de plăcut
 • Este potrivit pentru fiecare grădină sau curte
 • Set avantajos cu 2 tobogane-de culoare turcoaz și roșu
 • Produs franțuzesc de calitate
 • Ideal aâtt pentru fetițe, cât și pentru băieți
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni159*68*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Dimensiunile ambalajului119*25*44 cm
Lungime intreaga159 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate6,5 kg / 8,0 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
gift SS2024SM850212 Pieskovisko sada 2 kusov,ECO4540-1 Záhradný rýľ,ECO4540-2 Záhradné hrable,ECO4540-3 Záhradná lopata
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...