Tigru de pluș Bengaly the Tiger Histoire d’ Ours maro 35 cm de la 0 luni

Detalii privind produsul

Oferiți copiilor dragoste pentru toată viața și întâmpinați-i în această lume cu cea mai frumoasă jucărie de pluș. Tigrul de pluș Bengaly the Tiger din atelierul brandului francez Histoire d'Ours va primi copilul dumneavoastră în această lume cu blândețe și dragoste. Tigrul de pluș cu dungi este perfect pentru bebeluși încă de la naștere, îi va ajuta să se obișnuiască cu noul mediu. Blana moale de pluș, coada pufoasă și detaliile drăguțe, vor asigura că tigrul de pluș va deveni din prima clipă compania personală a bebelușului dvs. Tigrul de pluș Histoire d'Ours are o dimensiune de 35 cm si este o combinație perfectă de tradiție și modernitate.

Corpul acestui tigru de pluș este pufos, extrem de moale și ușor și astfel va deveni compania ideală a bebelușului dvs. În prezența acestei jucării de pluș, copiii își vor găsi confort și refugiu. Tigrul de pluș Bengaly the Tiger poate fi spălat în mașina de spălat la 30 °C la un program delicat, care îi va reda eleganța. Tigru de pluș Bengaly the Tiger Histoire d’ Oursk este împachetat într-un ambalaj cadou, așa că îl puteți oferi unui nou-născut sau la ziua de naștere. Tigrul de pluș este testat de laboratoare independente, aprobate, astfel încât să îl puteți pune în siguranță în mâinile copiilor, acolo unde îi este locul.

Istoria brandului francez Histoire d'Ours a început să fie scrisă în 1985. În acel moment, Alain Joly a creat o colecție de ursuleți de pluș de calitate superioară, care a devenit parte a atelierului de pluș al familiei. Drăguțele jucării Histoire d'Ours evocă lumea magică, poetică și dulce a copilăriei timpurii. Fiecare jucărie din atelierul Histoire d'Ours se laudă cu perfecțiunea în producție, unde nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Toate jucăriile de pluș sunt pline de tandrețe și designul lor se naște în mintea creativă a designerilor din satul francez Taverny. Datorită ideilor lor, copiii dvs. își vor păstra și spiritul copilăresc pentru tot restul vieții.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni35 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareamaro
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...