Tenis cu minge de burete spumă Sport  Écoiffier 55 cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

Tenis cu minge din burete spumă Sport din atelierul producătorului franțuzesc Écoiffier este o jucărie ideală pentru petrecerea timpului liber creativ la ștrand sau chiar și în curte. Rachetele de tenis clasice  pentru copii au fost realizate în 2 aspecte de culoare - în culori de portocaliu și turcoaz. În setul de tenis se află 2 bucăți de rachete de tenis și 1 bucată de minge din burete spumă. Joaca de tenis cu acest set minunat este recomandată de la vârsta de 3 ani pentru cei mici. Setul de tenis garantează petrecerea timpului distractiv în parc, în grădină, în curte, la ștrand, în excursie. Mingea sare ușor, este remarcabilă. Prețul se referă la un set de tenis, în notița de comandă vă rugăm să afișați în ce culoare îl doriți. 

Prinderea rachetelor de tenis este confortabilă, nu alunecă, se poate juca ușor cu acestea. Datorită mingii ușoare de burete cu spumă se poate juca oriunde, pe orice suprafață, prin plasă sau chiar și fără aceea. În timpul jocului li-i se dezvoltă celor mici reflexele, concentrarea, coordonarea, statura și li-i se întărește și musculatura. Tenisul este un sport minunat pentru devoltarea copiilor. Lungimea rachetei de tenis este de 55 cm. 

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte cerințe europene astfel că, jucăriile Écoiffier sunt potrivite deja chiar și pentru cei mai mici. Jucăriile francezului Écoiffier se remarcă pe piață cu unicitatea lor, aspectul modern, cu siguranța lor în calitate înaltă și nu în ultimul rând este vorba despre produse oferite la preț rezonabil. 

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni55*23*7 cm
Lungime intreaga55 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,31 kg
Culoareaoranžová,tyrkysová
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...