Tenis de plajă În căutarea lui Nemo Smoby cu 2 rachete şi cu o minge

Detalii privind produsul

Setul de tenis pentru plajă, În căutarea lui Dory de la producătorul franţuzesc, Smoby se recomandă băieţilor şi fetiţelor de la vârsta de 3 ani. Setul este format din două rachete galbene şi este decorat cu motivul fabulos În căutarea lui Nemo (Finding Nemo), care este preferat în jurul copiilor. Rachetele de plajă s-au fabricat din material de plastic solid şi uşor, sunt dotate cu mânere unic fabricate, care sunt nealunecoase, astfel ţinerea mânerelor este confortabilă, nu va aluneca din mâini. Tenisul va oferi multă distracție în parc, în grădină, pe plajă și va fi, cu siguranță, accesoriul preferat în vacanţe şi excursii. Mingea se lovește ușor, este vizibil şi se poate găsi uşor, în caz dacă copilaşul o va arunca departe. Setul de ştrand va oferi multă veselie copiilor.

Tenisul de plajă este relativ un sport nou- tenis, volei și badminton. Vă puteţi juca cu plasa şi în natură, dar și în aer liber. Regulile oficiale de joc - doi (sau patru) jucători se joacă unul împotriva celuilalt, fiecare are propriul său loc și scopul este acela de a lovi mingea spre adversar astfel încât acesta să nu poată lovi înapoi. Tenisul de pe plajă se termină cu două serii de victorii, punctajul fiind același ca în cazul tenisului clasic. Regulile neoficiale ale jocului sunt cele, care vă vor distra pe dumneavoastră.

Compania franţuzească, Smoby se ocupă cu producția de jucării de calitate , care sunt populare în întreaga lume. Ideea principală a producătorului Smoby este că jucăriile trebuie să dezvolte abilitățile motorice, inteligența socială și abilitățile fizice ale copilului. Smoby este un renumit producător de jucării din întreaga lume și nu doar în categoria jucăriilor de tenis pentru plajă.

Doprava 69
Descriere tehnică
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni23*37*2,3 cm
Greutate0,46 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...