Tenis de plajă din lemn Beach Ball Smoby cu 2 rachete şi cu minge

Detalii privind produsul

Setul de tenis de plajă Smoby de la compania franceză este recomandată fetiţelor şi băieţilor de la vârsta de 3 ani. Setul de plajă conţine 2 rachete şi o minge. Rachetele de plajă sunt fabricate din lemn de calitate, mânerele sunt special dezvoltate şi sunt acoperite cu un material de plastic, pentru ca prinsul acestora să fie confortabilă şi sigură, să nu alunece din mână. Mingea sare foarte bine. Tenisul de plajă oferă multă bucurie pentru toţi copiii.

Tenisul de plajă este relativ un sport nou - este vorba despre combinaţia jocurilor de tenis, volei şi badminton. Se poate juca cu plaşă, dar şi liber în natură. Regulile oficiale ale jocului - două (sau patru) jucători se joacă cu faţa spre celălalt, toate lumea are locul lui potrivit, iar scopul este de a lovi mingea pe partea adversarului, astfel încât acesta să nu poată lovi mingea înapoi. Tenisul de plajă se termină cu două seturi câştigătoare, iar punctajul este asemănător ca şi la tenisul clasic. Regulile neoficiale ale jocului sunt cele care vă vor distra pe dvs. şi pe copii.

Producătorul francez de jucării Smoby se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate, care sunt foarte populare în întreaga lume. Obiectivele principale ale jucăriilor Smoby sunt ca jucăriile să dezvolte abilităţile motrice, inteligenţa socială şi rezistența fizică a copilului. Smoby este un producător recunoscut în întreaga lume şi nu doar în categoria jocurilor de tenis de plajă.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni24,5x39 cm
Dimensiunile ambalajului25*6*50 cm
Greutate0,49 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...