Teatru de păpuși din lemn Puppet Theatre Eichhorn cu o scenă de basm și perdea 110 cm înălțime de la 3 ani

Detalii privind produsul

Teatrul de păpuși Puppet Theatre de la producătorul german Eichhorn este cadoul minunat pentru toți băieții și fetele de la vârsta de 3 ani. Teatrul original de păpuși, este format dintr-un cadru din lemn de fag solid și de înaltă calitate și este decorat cu o inscripție decorativă Showtime cu imaginea unui clovn vesel. Copilul se poate pregăti astfel pentru o reprezentație teatrală cu păpuși în camera sa, pe care le va prezenta părinților, prietenilor și fraților într-o atmosferă plăcută. Păpușile pentru teatrul de păpuși nu sunt incluse în pachet.

Micuții actori vor fi încântați de ocazia de a plasa prin intermediul păpușilor scena de basm, reprezentând castelul regal sau străzile orașului regal. Copilul adaptează astfel scena la ideile sale, își inventează propria poveste și o joacă celor dragi. Jocurile teatrale dezvoltă versatil copilașii, care își îmbunătățesc abilitățile de comunicare și vorbire, precum și abilitățile motorice în descrierea unor situații vesele și dramatice. Memorează replicile și își dezvoltă gândirea logică atunci când își planifică performanțele.

După fiecare rundă de aplauze, câștigă încrederea în sine și sunt capabili să improvizeze. În producția și prelucrarea lemnului, au fost respectate cele mai înalte standarde de calitate, prin urmare, jucăria este sigură pentru joaca copiilor mici. Dimensiunile produsului sunt de 28*64*110 cm, înălțimea totală a teatrului de păpuși este de 110 cm. Teatrul cu o perdea galbenă îi va distra pe cei mici ani de zile, va încânta și următoarea generație de copii. Este, de asemenea, o jucărie excelentă pentru facilitățile preșcolare, pe care cei mici o vor folosi din plin la diferite spectacole.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni28*64*110 cm
Inaltimea produsului110 cm
Dimensiunile ambalajului4*61*65 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,40 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...