Tavă de servit Frozen 2 Disney XL Tea Time Smoby cu 17 accesorii

Detalii privind produsul

Tavă de servit XL cu set de ceai din atelierul producătorului franțuzesc Smoby este o jucărie rezistentă și îndeplinește fiecărei fetițe de 3 ani, care și-ar dori să servească după amieze de ceai pentru cei dragi și prietenii lor. Setul este un cadou excepțional pentru fiecare fetiță, care cu plăcere îmbracă rolul gazdei. Tava albastră de servit cu setul de ceai este decorată cu motivul fabulos minunat Disney Regatul de gheață 2 (Frozen II), care le cucerește pe micile prințese de la prima vedere. Cu acest set minunat copii dumneavoastră vor petrece timpul plăcut. 

Tava de servit de jucărie cu setul de ceai s-a fabricat din material de plastic de calitate, care oferă o experiență neted de moale la atingere. Setul de servit este format din 17 bucăți de accesorii datorită cărora fetița dumneavoastră într-adevăr va realiza o după masă plăcută de ceai. Printre accesorii se află: canceu de ceai cu capac, recipient de zahăr, recipient de lapte, 2 cești, 2 pahare cu talpă, 2 lingurițe, 2 furculițe, 2 cuțite, 2 farfurioare. Acest set minunat de ceai va fi un ajutor excepțional pentru ceaiul de ora cinci, pe care de asemenea ca și pe tavă apare imaginea desenului Frozen 2. Prințesele Ana și Elsa, cât și comicul Olaf oferă o relaxare plăcută pentru cei mici. Jucăria va avea un efect foarte bun de asemenea asupra dezvoltării imaginației, fanteziei și abilităților de comunicare. Dimensiunile setului sunt de 35*28*9 cm. 

Smoby este o companie renumită franțuzească, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic. Materialul din plastic folosit la fabricarea produselor sale este puternic și durabil, dar plăcut la atingere, colțurile sale sunt rotunjite, îi protejează pe cei mici de răniri. Culorile vesele, vii ale jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor, cuceresc atenția copiilor de la prima vedere astfel că, sunt jucării ideale pentru cei mai mici. La sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află jucăria care se potrivește celor mai stricte cerințe siguranță. 

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni35*28*9 cm
Dimensiunile ambalajului28*8*35 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,5 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...