Tavă picurătoare de vase Pro Cook Écoiffier cu vase mari cu 45 de accesorii verde de la 18 luni

Detalii privind produsul

Écoiffier picurătoare de vase PRO Cook este un accesoriu frumos și ideal pentru fiecare bucătărie de jucărie. Setul de vase de jucărie, este potrivit toți copii, care ajută cu drag prin bucătărie, la spălarea vaselor și își doresc să aibe propriul set de vase cu picurătoare de vase. Setul de vase și cu picurătoare de vase, este realizat din materiale rezistente și de cea mai bună calitate, care sunt plăcute la atingere și vor rezista mult timp. Picurătoarea de vase de jucărie, conține 45 de accesorii frumoase, după care tânjesc toți copii. Accesoriile sunt foarte moderne, și sunt aproape identice cu cele originale. Producătorul franțuzesc Écoiffier este garanția jucăriilor de cea mai bună calitate pentru copii dvs. 

Picurătoarea de vase cu accesorii respectă cele mai stricte criterii europene de siguranță în ceea ce privește fabricarea jucăriilor și totodată, dețin certificate de calitate. Dimensiunile picurătoare de vase pentru copii, sunt de44*31*14 cm. Picurătoare de vase cu accesorii pentru copii este ideală fetițelor de la vârsta de 18 luni. Datorită spălării vaselor cu cei mici, dezvoltați interesul lor față de curățenie. Picurătoarea de vase pentru copii, este de culoare verde și se asortează foarte bine cu restul accesoriilor. Este fabricată din materiale de cea mai bună calitate, este rezistentă, iar vasele nu vor cădea din ea. Picurătoarea de vase are o formă dreptunghiulară și o mulțime de compartimente, unde copii își pot aranja vasele spălate. 

Accesoriile la picurătoarea pentru copii, sunt formate dintr-un set de vase de jucărie, care conți 4 farfurii roz, cu o formă modernă pătrată, 4 pahare roz fără urechi, 4 căni roz, set de tacămuri, de culoare argintie, formate din 4 furculițe, 4 cuțite și 4 lingurițe mici. Setul mai conține, 3 oale de mărimi și culori diferite, un ceainic frumos de culoare gri-roz, un vas de zahăr de culoare gri-roz, tavă roz și un set roz, care conține cuțit, clește de bucătărie, furculiță mare pentru carne și un polonic. La setul de vase cu picurătoare, mai este ambalat și un detergent pentru vase în cutie. Toate accesoriile se asortează între ele și formează o combinație plăcută și colorată. Setul pentru copii cu vase, este ambalat în cutie. Picurătoarea de vase pentru copii este un accesoriu ideal pentru bucătărie și se poate poziționa foarte lejer pe blatul de pe mobila de bucătărie. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni44*31*14 cm
Dimensiunile ambalajului80*40*47 cm
Greutate1,09 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...